Four Reasons No Nothing

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään. Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan shampoot, hoitoaineet ja hiusten muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, ja ne ovat 100 % vegaanisia.

Alta löydät hajusteettomat hiustenhoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, ekologisesti biopohjaiseen sokeriruokomuoviin pakattuna. Tee valinta hiustesi ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei tyhjiä lupauksia
#3 Ei kompromisseja
#4 Ei mitään ylimääräistä

Allergiatunnus: hiustuotteen laadun ja luotettavuuden tae

Kaikilla hajusteettomilla No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Allergiatunnuksen omaavat tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

“Sanomme EI superallergeeneille, hajusteille, ihoa ärsyttäville kemikaaleille sekä asenteelle, jossa ei huomioida muita.” – Niki Malmros, Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

Kaikki mitä tarvitset: hajusteettomat shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet neljälle hiustyypille

Kehitimme hajusteettomat No Nothing –hiustenhoitotuotteet erityisesti herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja sisältää hajusteettomat shampoot ja hoitoaineet neljälle eri hiustyypille, joten löydät joukosta varmasti omasi.

No Nothing –muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen ja katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Jos ostoslistallasi on kampaamolaatuinen, hajusteeton hiuslakka tai täysin tuoksuton muotovaahto, olet oikeassa paikassa. Meidän suosikkimme: ihanan pehmeä kuivashampoovaahto (kyllä, kuulit oikein).

Kurkkaa täältä 4 syytä valita hajusteeton hiustuote!

Sano ei ympäristön kuormitukselle

Four Reasons No Nothing -hiustuotteiden muovipakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista. Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä; kierrättämällä biopohjaista muovia saavutetaan entistäkin pienempi hiilijalanjälki.

Suosi lähituotantoa! Tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa. Aerosolituotteet valmistetaan Ruotsissa.

Jos hiustuotteiden vastuullisuus kiinnostaa, lue vuoden 2020 vastuullisuusraporttimme täältä!

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 26 tulosta