Four Reasons Color Mask

Four Reasons Color Mask on valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Haluatko saada vaaleisiin hiuksiisi uuden sävyn tai syventää ruskeaa väriäsi? Vai sopisiko sinulle sittenkin sininen shokkiväri, joka on varma katseenkääntäjä? Oli miten oli – värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä

Elämä ei ole koskaan mustavalkoista. Se on parhaimmillaan ihanaa, intohimoista, hauskaa ja valloittavaa. Vapautta ja rohkeutta olla juuri sellainen kuin on. Siksi löydät Color Maskit lukuisissa eri sävyissä, jotka luovat hiuksiisi juuri niin intensiivisen tuloksen kuin haluat. Tuotteiden kyljessä on asteikko, joka kertoo sävyn voimakkuudesta tai lämpimyydestä. Asteikko helpottaa juuri sen oman täydellisen sävyn löytämistä.

Kaikki Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat ammoniakittomia, 100 % vegaanisia ja pakattu kierrätettävään muoviin. Muistathan, että Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat parhaillaan käytettynä käsiteltyyn hiukseen!

Tee Color Mask -testi ja löydä oma sävysi!

Color Mask Toning Shampoo: superpigmenttinen sävyttävä shampoo

Color Mask Toning shampoo on runsaasti väripigmenttiä sisältävä shampoo, joka puhdistaa värikäsitellyt hiukset mahdollisimman hellävaraisesti, lisää hiusten kiiltoa ja poistaa tehokkaasti sähköisyyttä. Käytä perinteisen shampoon sijasta aina, kun hiusvärisi kaipaa värin intensiivisyyden ja hehkun vahvistamista.

Shampoon sävyttävä vaikutus on voimakas varsinkin sarjan pigmenttirikkaimpien ja tummimpien sävyjen kohdalla. Yhdistä esimerkiksi Shampoo ja Treatment sävyssä Red ja saat upean tulipunaiset hiukset.

Color Mask Toning Treatment: vahvuutta sävyyn ja suortuviin sävyttävällä tehohoidolla

Color Mask Toning Treatment on sävyttävä tehohoito, joka antaa hiuksille värikylläisen pigmenttiannoksen lisäksi vahvuutta ja ravinteita kasvipohjaisten proteiinien ja aminohappojen avulla. Lopputuloksena saat terveet, hyvinvoivat hiukset, joiden väri hehkuu eloisana. Käytä perinteisen hoitoaineen sijasta aina, kun hiusvärisi kaipaa virkistystä ja väsähtäneet hiuksesi erityistä pick-me-uppia.

Voit sekoitella sävyjä keskenään mielesi mukaan, tai sekoittaa niitä tavalliseen hoitoaineeseen vaaleamman lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos et siis löydä täysin omaa sävyäsi valikoimasta, voit tehdä sen itse!

Color Mask Intense Toning Treatment: suoraväri shokeeraaviin lopputuloksiin

Four Reasons Color Mask Intense -tuotevalikoimaan kuuluu neljä voimakasta, hehkuvaa suoraväriä: Blue, Fuchsia, Violet ja Pink. Sävyt ovat intensiivisiä shokkivärejä, joten laita hanskat käteen ennen levittämistä! Color Mask Intense on kuitenkin enemmän kuin shokkiväri, sillä tuotteet myös hoitavat hiuksia tehokkaasti kasvipohjaisten aktiiviaineiden avulla, luoden upean kiillon ja terveen hehkun.

Runsas määrä korkealaatuisia väripigmenttejä antaa hiuksiin intensiivisen sävyn ja voimakkaan lopputuloksen, joka kestää pitkään ja haalistuu kauniisti.

Miten Color Mask -shampoot ja tehohoidot eroavat Color Mask Intense -suoraväreistä? Ota selvää!

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 32 tulosta