Original Scalp

Hyvästi, hiuspohja h**vetistä! Kutiseeko tai kuivuuko päänahka, tuntuvatko hiuksesi öljytyiltä tunti pesun jälkeen, tippuuko harteillesi huolien lisäksi kasapäin valkoista? Vaikka meistä jokainen on upea hilseellä tai ilman, ei kukaan jaksa selvitellä hiuspohjan ongelmia päivästä toiseen. Four Reasons Original Scalp -hiustuotesarja on kehitetty meille, joilla on parempaakin tekemistä.

#1 Treat yo’ scalp, treat yo’ senses
#2 Incredible ingredients (not kidding)
#3 The ultimate problem solver
#4 Oh, so green

Ja ei, et voi huokaista helpotuksesta vaikka olisitkin säästynyt hilseeltä ja kutinalta. Jos haaveilet terveistä, hyvinvoivista ja kiiltävistä hiuksista, on ensimmäinen askel terve hiuspohja. Tämän hiuspohjan hemmotteluun ja sen ongelmien hoitoon tarkoitetun tuotesarjan teho perustuu huolella valittuihin raaka-aineisiin. Luomuriisirakeet ja maitohappo hoitavat kuorinnan, herneproteiini kosteuttaa ja aloe vera rauhoittaa. Teepuuöljyshampoo ja -hoitoaine helpottavat hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa.

Tiedetään. Yleensä kävelet häntä koipiesi välissä ja korvat luimussa marketin hyllyväliin 63 ja nappaat vaivihkaa koriisi sen koko perheelle tutun hilseshampoon, joka tuoksuu teollisuudelle ja tarjoaa yhtä paljon elämyksiä kuin tuhannesneljässadas metromatka kotoa töihin.

No more! Ansaitset parempaa: sinulle suunnitellut tuotteet, jotka hoitavat hiuspohjaasi, hemmottelevat aistejasi ja täyttävät vaatimuksesi vastuullisuudesta. Niin, jokainen Original Scalp -tuote on 100 % vegaaninen, tuotettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin. Tarvitseeko muuta enää sanoa?

Terveet hiukset saavat alkunsa terveestä hiuspohjasta: katso 5 vinkkiämme hiuspohjan hoitoon!

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 5 tulosta