Four Reasons Professional

Olisiko aika satsata itseesi ja antaa hiuksillesi jotain parempaa? Loimme ammattilaislaatuisen Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Professional-sarjan hiustuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, 100 % vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Vain parasta, parhaalle.

Valikoimasta löydät shampoot, hoitoaineet sekä tehohoidot ja tietenkin kampaamolaatuiset muotoilutuotteet, jotka tekevät päivittäisestä hiustenlaitosta helppoa ja mukavaa. Muotoilutuotteet pitävät sisällään kampaukseen kuin kampaukseen täydellisesti sopivat ratkaisut, jotka varmistavat tyylin pysyvyyden ja upean lopputuloksen. Kiharat, laineet, nutturat ja ponnarit syntyvät vaivattomasti näillä tehotuotteilla.

#1 Ylellinen käyttökokemus: ihanasti vaahtoavat ja kermaisen pehmeät koostumukset
#2 Ammattilaisten käyttöön suunniteltua laatua vaativimpiinkin kampauksiin
#3 Four Reasons -valikoiman ikisuosikit, kuten Body Boost ja No Yellow
#4 Vain kampaamoista ja Four Reasons -verkkokaupasta

Ylellisesti vaahtoavat shampoot ja hemmotteluun tehdyt hoitoaineet

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional –shampoot ja hoitoaineet tekevät ihmeitä jokaisella käyttökerralla. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla, tarkoin valituilla raaka-aineilla. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat hiustuotteet valikoimasta, jossa vaihtoehtoja riittää.

Tuotteet on jaoteltu kuuteen linjaan, josta löydät varmasti juuri omaan tarpeeseesi sopivat ratkaisut – ja vielä enemmän: Brilliant Color värjätyille hiuksille, Weightless Volume tuuheuttamaan hentoja hiuksia, Damage Control vaurioituneille hiuksille, Deep Cleanse syväpuhdistukseen, Silky Moisture kuiville hiuksille ja No Yellow vaaleille hiuksille tarjoavat ratkaisut kaikkiin hiusongelmiisi.

Korkealaatuiset kampaamotuotteet hiusten muotoiluun

Four Reasons Professional –muotoilu- ja viimeistelytuotteilla luot helposti tasokkaat sekä kestävät hiustyylit ja kampaukset. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle, upealle tasolle!

Professional-muotoilutuotteiden valikoimasta löydät kaikkea ja enemmän: hiuslakat, hiuksia suojaavat ja pohjustavat tuotteet sekä viimeistelytuotteet. Professional tukee sinua hiustenlaiton jokaisessa vaiheessa.

Haussa se oikea? Lue suuri hiuslakkavertailumme ja valitse tarpeisiisi sopivin!

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 32 tulosta