No Yellow

Viileän vaalean parhaat ystävät ovat tässä! Kampaamolaatuiset Four Reasons Professional No Yellow -shampoo ja muut blondeille tuttuihin ongelmiin suunnitellut hiustuotteet tekevät vaaleista hiuksistasi kylmän sävyiset, jättämättä ketään kylmäksi. Kampaamokäynnin jälkeen hopeisena hehkuvat hiukset menettävät viileytensä helposti, mutta onneksi hiuksia voi sävyttää helposti myös kotona erilaisilla tuotteilla. Hyvästi keltaisuus: Say Hello to No Yellow!

#1 Viileää sävyä: pois keltaisuus!
#2 Kirkastusta vaaleille hiuksille
#3 Kiiltoa
#4 Hoitavuutta

Keltaisuus pois hopeashampoolla ja muilla vaaleille hiuksille tarkoitetuilla hiustuotteilla

Vaaleille hiuksille tarkoitettujen hiustuotteiden joukosta löydät shampoon, hiuspuuterin ja muotovaahdon, jotka yhdessä pitävät yllä hiustesi kylmää sävyä.

Tahdotko hopeashampoon, joka sekä poistaa keltaisuutta, antaa hehkuvan viileän sävyn että tekee hiuksistasi pehmeän tuntuiset ja herkullisen hedelmäisen tuoksuiset? Four Reasons Professional No Yellow -hopeashampoo on kehitetty sinulle. Käytä No Yellow Shampoota aina, kun haluat häivyttää keltaisia vivahteita hiuksistasi ja kirkastaa hiustesi sävyä. No Yellow -hopeashampoo antaa hiuksille viileän sävyn sekä hopeista kiiltoa ja pehmeyttä.

Me Naisten testissä rakastettua hopeashampootamme kuvailtiin mm. näin: ”Itse tykkään runsaasta vaahtoamisesta, ja siksi tämä saa plussaa. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen kaipaavan hoitoainetta, mutteivät ole kuitenkaan rutikuiva takkukasa. Hiusten kuivuttua huomaan, että shampoo myös toimii: hiukset hehkuvat hopeisina.”

Tahdotko tietää lisää tästä salaperäisestä hopeashampoosta, johon kaikki kokeiltuaan ihastuvat? Lue täältä No Yellow Shampoosta, kurkkaa ammattilaisen vinkit shampoon käyttöön ja jos et vieläkään usko, katso videolta kun hopeashampoo tekee taikojaan!

Hopeashampoo on ensimmäinen askel viileän vaaleisiin hiuksiin. Jos tahdot ottaa esiin kaikki aseet keltaisuutta vastaan, suosittelemme tarttumaan myös seuraaviin purkkeihin:

Violet Styling Mousse on vaaleille hiuksille tarkoitettu kohottava muotovaahto, joka antaa hiuksille volyymia ja samettista pehmeyttä neutralisoimalla samalla keltaisia sävyjä.

Cool Blonde Dry Shampoo puolestaan sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin taittaen samalla kevyesti lämpimiä vivahteita hiuksista. Tämä hiuspuuteri antaa kampauksellesi ilmavan raikasta ryhtiä sekä rakennetta ja kohotusta tyveen. Tuote myös häivyttää hienovaraisesti tyvikasvua, luoden viileän vaalean lopputuloksen yhdessä muiden No Yellow -tuotteiden kanssa.

Four Reasons Professional -sarjan vaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet on luotu parhaista raaka-aineista kampaamoalan ammattilasten käyttöön. Tehokkaasti hiusten sävyä viilentävät tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta