Edessä mahtavia hiuspäiviä

Haluamme, että sinun hyvät hiuspäiväsi ovat mahtavia ja huonotkin parempia. Haluamme, että tunnet olevasi kauneimmillasi omana itsenäsi. Vahvuuksiasi korostavilla hiustuotteillamme on jokaisella oma luonteensa – aivan kuten sinullakin.

Innovatiiviset hiustuotteemme tarjoavat ratkaisut kaikkiin hiustarpeisiisi. Ne ovat kauniita katsoa ja vielä ihanampia käyttää. Ne on tehty parhaista raaka-aineista vastuullisesti, ja lähes kaikki niistä ovat vegaanisia ja pakkauksiltaan kierrätettäviä.

Löydä. Kokeile. Ihastu.

#1

Asiakaskokemus etusijalla

Yksilön kunnioittaminen on meidän tärkein arvomme. Kauneusalalla toimivana yrityksenä meille on tärkeää tuoda esiin ihmisten monimuotoisuutta ja pyrkiä pois suppeista kauneusihanteista. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

#2

Toimivia tuotteita vegaanisesti

Haluamme tuotteidemme sisältävän parhaita, luonnollisia raaka-aineita. Tällä hetkellä jopa 95 % tuotteistamme on vegaanisia ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat 100 %:sesti vegaanisia vuoden 2020 loppuun mennessä.

#3

Kierrätettävät pakkaukset

Valitsemme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja käytämme kierrätystä helpottavia pakkausmerkintöjä. Pakkauksemme ovat lähes 100 %:sesti kierrätettäviä. Haemme pakkauksiimme jatkuvasti ekologisempia vaihtoehtoja ja tavoitteemme on korvata pakkauksissamme käytetty muovi kierrätysmuovilla vuoden 2020 loppuun mennessä.

#4

Lähellä valmistettua laatua

Pyrimme pienentämään tuotteidemme hiilijalanjälkeä valmistamalla ne mahdollisimman lähellä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tuotteemme täyttävät EU:n kosmetiikkalainsäädännön ja hyvää valmistustapaa määrittävän GMP:n (Good Manufacturing Practice) kriteerit.

Tuotekehityksestämme vastaavat alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävien yhteistyötehtaidemme huippukemistit. Korkea laatu ja käytettävyys varmistetaan tekemällä tuotestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

Four Reasons

Iloa ja hauskuutta pirskahtelevan mutkattoman tuotesarjan hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Sarja tuo yhteen laajan valikoiman helppokäyttöisiä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaiken kruunaa valloittava, yksilöllisyyttä korostava asenne!

Four-Reasons muotoilu-viimeistely

Four Reasons Black Edition

Trendikäs ja moderni tuotesarja tarjoaa hiusalan uusimmat innovaatiot ja muoti-ilmiöt skandinaavisella twistillä. Korkealaatuiset, massasta erottuvat tuotteet on suunniteltu keskenään yhdisteltäviksi hiustyypin ja halutun lopputuloksen mukaan, jolloin jokaiseen tilanteeseen voidaan personoida sopiva tuoteyhdistelmä.

Four Reasons Black Edition ilmantaustaa

Puhutaan itsellemme kauniisti

Haluamme, että tunnet olevasi kauneimmillasi omana itsenäsi. Haluamme, että sinun hyvät hiuspäiväsi ovat mahtavia ja huonotkin parempia. Haluamme, että muistat puhua itsellesi kauniisti.

#myFourReasons

Mariska