Four Reasons Original

Huono hiuspäivä? No more. Tästä valikoimasta löydät kaiken mitä tarvitset: herkullisen värisiä pulloja täynnä toinen toistaan hoitavampia raaka-aineita jokaiselle hiustyypille. Olivatpa hiuksesi vaurioituneet, värjätyt, kuivat tai superkuivat, saat alta vastauksen hiuspulmiisi. Shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot luovat perustan ja muotoilutuotteilla onnistuu tyyli kuin tyyli.

BTW, nimeni on Four Reasons Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Tätä et oikeastaan edes kysynyt, mutta olen vegaani. Olen myös ihan hulluna kaikkeen vihreään: nykyään päältäni löytää lähinnä kierrätettävää sokeriruokomuovia. Siis sitä, mitä saadaan sivutuotteena, kun tehdään SOKERIA.

Minun neljä syytäni:

#1 Made for loving you baby
#2 Born and bred in Helsinki, Finland
#3 Even my attitude has attitude
#4 Totally vegan

Okei, kerrataan vielä! Edessäsi ylpeänä seisoo valikoima 100 % vegaanisia, kotimaisia hiustuotteita, joista löytyy omansa kaikenlaisille hiuksille. Sarjan kaikki pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa tehtaallamme, jossa käytämme vain uusiutuvaa energiaa. Jokainen muovipakkaus on tehty kierrätettävästä biopohjaisesta sokeriruokomuovista, mikä pienentää merkittävästi tuotteiden hiilijalanjälkeä. Vihreä on lempivärini.

Jos tunsit minut ennen valkoisena pullona, kurkkaa täältä onko suosikkituotteesi nimi muuttunut. Jos et ole ennen minusta kuullutkaan, katso täältä koko tyylievoluutioni. Fun fact: olen asuttanut suomalaisten kylpyhuoneen kaappeja jo vuodesta 1997.

Olipa ihana jutella. Stay weird, gorgeous.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 90 tulosta