Color

Sano ei kuiville hiuksille ja haalistuneelle hiusvärille! Hajusteettomat, hiusväriä suojaavat Four Reasons No Nothing Color -shampoot ja hoitoaineet kosteuttavat tehokkaasti ja antavat värjätyille hiuksillesi kauniin kiillon. Hajusteettomuus ei tarkoita, että joutuisit heittämään hyvästit hiustuotteiden ylellisyydelle: Color -shampoo ja -hoitoaine sisältävät vesiliukoista puuvillansiemenöljyä. Shampoo vaahtoaa runsaasti ja hoitoaine on silottaa takut tehokkaasti.

Tämä duo sopii herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja säilyttää samalla hiusvärinsä hehkun. Jos siis kaipaat hajusteetonta shampoota ja hoitoainetta värjätyille hiuksille, nappaa alta ostoskoriisi Four Reasons No Nothing Color Shampoo ja Conditioner. Jokainen hajusteeton No Nothing -hiustuote on 100 % vegaaninen ja pakattu kierrätettävään sokeriruokomuoviin.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei haalistunutta hiusväriä
#3 Ei tylsiä, kiillottomia hiuksia
#4 Ei mitään ylimääräistä

Hajusteeton shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille

Sensitive Color Shampoon sisältämä glyseriini kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja riisiproteiini antaa suojaa hiusvärille. Sensitive Color Conditioner tekee hiuksista hoidetut ja pehmeät sekä helposti selvitettävät. Tuote helpottaa hiusten käsittelyä ja antaa niille hiusväriäsi korostavan, kauniin kiillon.

Kaikilla hajusteettomilla Four Reasons No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta