Volume

Sano ei latteille, ryhdittömille hiuksille (ja kyllä tuuheudelle)! Hajusteettomat ja vegaaniset Four Reasons No Nothing Volume -shampoo ja hoitoaine antavat hennoille hiuksille lisää volyymia. Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät vahvistavaa kasviproteiinia ja shampoo lisäksi hernepeptidiä. Hajusteettomat hiustuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja saada samalla hiuksiinsa ryhtiä ja ilmavuutta.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei latteutta
#3 Ei raskaita hiuksia
#4 Ei mitään ylimääräistä

Hajusteeton, tuuheuttava shampoo ja hoitoaine lisää volyymia kaipaaville hiuksille

Sensitive Volume Shampoo luo hiuksiisi runsautta ja kuohkeutta. Ota suihkuhetkeen mukaan myös Sensitive Volume -hoitoaine, joka selvittää ja hoitaa hentoja hiuksia jättäen ne kevyen ja ilmavan tuntuisiksi.

Vinkki: Valitse Volume, kun kaipaat hentoihin hiuksiisi uutta nostetta!

Kaikilla hajusteettomilla Four Reasons No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta