Repair

Sano ei vaurioituneille, voimattomille hiuksille! Hajusteettomat ja vegaaniset Four Reasons No Nothing Repair -shampoo ja hoitoaine ravitsevat käsiteltyjä ja vaurioituneita hiuksia. Tuotteet sisältävät kasviproteiinia, joka vahvistaa hiuksia tehden niistä pehmeät. Hajusteettomat hiustuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja vahvistaa samalla hauraita hiuksiaan.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei vaurioita
#3 Ei heikkoutta
#4 Ei mitään ylimääräistä

Hajusteeton shampoo ja hoitoaine vaurioituneille hiuksille

Sarjan Sensitive Repair Shampoo hoitaa hiuksia, vahvistaa sekä vähentää niiden katkeilua. Yhdistä shampoo korjaavaan ja sähköisyyttä vähentävään Sensitive Repair -hoitoaineeseen ja saat vahvat sekä pehmeät hiukset.

Vinkki: Valitse Repair-tuotteet erityisesti silloin, kun hiuksiasi on käsitelty usein ja ne tuntuvat haurailta!

Kaikilla hajusteettomilla Four Reasons No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta