Moisture

Sano ei kuiville hiuksille! Hajusteettomat ja vegaaniset Four Reasons No Nothing Moisture -shampoo ja hoitoaine saavat voimansa avokadoöljystä, joka kosteuttaa tehokkaasti, ravitsee ja antaa upean kiillon. Kosteuttavat hiustuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta ja antaa samalla kuiville hiuksilleen kaivattua kosteutusta.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei kuivuutta
#3 Ei karheita hiuksia
#4 Ei mitään ylimääräistä

Hajusteeton shampoo ja hoitoaineet kuiville hiuksille

Moisture-tuotelinjasta löydät hajusteettoman shampoon ja hoitoaineen lisäksi kosteuttavan tehohoidon sekä hiuksiin jätettävän, suihkutettavan hoitosuihkeen. Sensitive Moisture Treatment -tehohoito tekee hiuksista helposti kammattavat, pehmeät sekä hoidetun tuntuiset ja näköiset. Kosteuttavat tuotteet yhdessä poistavat pörröisyyttä ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti.

Vinkki: Kokeile No Nothing Moisture -tuotteita erityisesti, jos sinulla on kiharat ja pörröisyyteen taipuvaiset hiukset, jotka kaipaavat silottamista ja tehokasta kosteutusta!

Kaikilla hajusteettomilla Four Reasons No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 6 tulosta