Tuotetieto

Ärsyttääkö? 4 syytä valita hajusteeton hiustuotesarja

18.6.2020, Mira

Tiesitkö, että jopa 30 % suomalaisista kokee tuoksuherkkyysoireita? Jos kuulut tähän joukkoon, sinulla on herkkä ja kutiseva iho tai tahdot omalta osaltasi vähentää ympäristön kemikaalikuormitusta, ovat hajusteettomat ihon- ja hiustenhoitotuotteet paras valinta.

Hajusteettomia hiustuotteita kaupan hyllyltä etsiessä tulee usein ilmi kaksi ongelmaa: tuotteiden ulkonäkö tylsistyttää, eivätkä niiden ominaisuudet vastaa oman hiustyypin tarpeita. Takuuvarmasti ärsyttää. Kun tuotevalinnassa joutuu jo luopumaan hajusteista, ei kompromisseja enää tahtoisi tehdä tuotteen muiden ominaisuuksien, kuten ylellisen koostumuksen, ulkonäön tai ekologisuuden suhteen.

Hyviä uutisia! Kampaamoiden, Sokoksen ja apteekkien hyllyiltä löytyy nyt kampaamolaatuinen, hajusteeton hiustuotesarja, josta löydät luottotuotteet sekä pesuun että muotoiluun. Listasimme neljä syytä valita hiustuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

#1 Ei hajusteita

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

#2 Ei tyhjiä lupauksia

Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Allergiatunnus on tuotteen laadun ja luotettavuuden osoitus. Se takaa, etteivät tuotteet sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia

#3 Ei kompromisseja

Vihdoin hajusteettomia, herkän ihon hiustuotteita, joita ostaessa ei tarvitse tinkiä laadusta. Four Reasons No Nothing -sarjasta löydät shampoot ja hoitoaineet neljälle eri hiustyypille, joten voit valita juuri itsellesi sopivimmat riippuen siitä, kaipaavatko kutrisi kosteutta, tuuheutta, hiusvärin ylläpitoa vai vaurioiden korjausta.

Runsaasti vaahtoavien shampoiden ja ravitsevien sekä kiiltoa antavien hoitoaineiden lisäksi sarja pitää sisällään muotoilutuotteet vaativampaankin käyttöön. Tuotesarjan pakkausdesign on juuri uudistettu, ja kauniit pullot ja purkit voi hyvin mielin asettaa esille kylpyhuoneen paraatipaikalle.

#4 Ei mitään ylimääräistä

Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista.

Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Kaikki sarjan tuotteet ovat 100 % vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Lupaus siitä, ettei tuotteissa ole mitään ylimääräistä, tarkoittaa meille myös ylimääräisten kuljetusmatkojen ja välikäsien karsimista. Four Reasons No Nothing -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa tehtaallamme, jossa käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa. Sarjan aerosolituotteet, kuten hiuslakat, valmistetaan Ruotsissa.

0 0 vote
Article Rating

Mira

Mirasta sanottua: Ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Takaisin ylös

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.