Inspiraatio Tuotetieto Uutiset

Uutta teknologiaa vaurioituneille hiuksille: uutuudet pelastavat kuivat ja katkeilevat hiukset

10.4.2024, Four Reasons

Oletko koskaan miettinyt, mitä hiuksissa tapahtuu, kun ne vaurioituvat? Mikä saa hiukset katkeilemaan, tuntumaan haurailta, karheilta, kuivilta sekä menettämään kimmoisuuden? Vahingoittunut hius on yleensä vaurioitunut muualtakin kuin vain yhdestä sidoksesta: siksi ei riitä, että vain yksi ongelma ratkaistaan. Mitä on tehtävissä? Lue lisää markkinoille lanseerattavasta tuotesarjasta.


Markkinoille julkaistaan uusi tapa ajatella hiusten korjaamista ja suojaamista

Tämä tiedetään jo: markkinoilla on jo saatavilla runsaasti tuotteita, jotka keskittyvät hyvin tehokkaastikin hiuksen rakennetta ylläpitävien tärkeiden sidosten suojaamiseen ja korjaamiseen – kukin tuote aina omalta kannaltaan.

Four Reasonsin tuotekehitystiimi on yli neljän vuoden ajan kehitellyt yhteistyössä kemistien kanssa tuotteita, jotka ottavat hiuksen huomioon kokonaan. Ei vain yhdestä sidoksesta, kerroksesta tai vain yhdestä rakennusaineesta – kokonaan.

Oletko valmis game changeriin?

Tuotekehitystiimimme halusi ratkaista hiuksen suojauksen ja korjauksen kokonaisvaltaisesti, sillä hiuksessa tapahtuu niin paljon muutakin kuin yhden sidoksen tai kerroksen vaurioita. Ratkaisuksi löytyi lopulta kokonaisvaltaisempi hiuksen suojausjärjestelmä – rumpujen pärinää… Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair®.

Kuulostaa hienolta, mutta sitä se onkin. Hiukset ovat alttiita rasitteille niiden koko elinajan, aina UV-säteistä föönauksen ja harjauksen kautta kemiallisiin käsittelyihin. Molecule Repair® -linjan tuotteet korjaavat, suojaavat ja ylläpitävät hiusta täysin uudella tavalla, jotta voit nähdä ja kokea eron hiuksissasi. Jopa sen ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Tutustu uutuustuotteisiin

Uudet, vain kampaamoista saatavat tuotteet ylläpitävät hiuksen rakenteen toimintaa ja korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä. Pyydä kampaajaltasi hiusta korjaava ja suojaava käsittely Professional Bio-Molecule Repair® Protect Spraylla ja hyödynnä kotihoitotuotteita päivittäisessä hiustenhoitorutiinissasi.

Professional Bio-Molecule Repair® Protect Spray

Kampaamohoitoihin tarkoitettu tekninen suihke on hiusta korjaava, suojaava ja ylläpitävä tuote. Protect Spray ylläpitää suomukerroksen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita. Pyydä Bio-Molecule Repair® -hoitoa kampaajaltasi, hiuksesi kiittävät. Löydä lähin Bio-Molecule Repair® -kampaamo kampaamohaun kautta!

Vaikka Bio-Molecule Repairin® vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon. Ylläpidä siis hiuksiasi kotihoitotuotteilla Bio-Molecule Repair® Shampoolla, Treatmentilla ja Serumilla.

Professional Bio-Molecule Repair® Shampoo

Bio-Molecule Repair® -teknologian sisältävä shampoo auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää niiden kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sekä sisältä että ulkoa. Osta shampoo kotiin ja ylläpidä hiuksia joka pesulla.

Professional Bio-Molecule Repair® Treatment

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito sisältää Bio-Molecule Repair® -teknologian, joka suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Treatment selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä. Treatment sopii vaikka päivittäiseen käyttöön ja täydentää suihkurutiinin täydellisesti.

Professional Bio-Molecule Repair® Serum

Vaurioituneille hiuksille sopiva seerumi. Valitse seerumi, jos haluat uutta kiiltoa ja joustavuutta hiuksillesi tai sinulla on käsitellyt tai rasittuneet hiukset, jotka kaipaavat vahvistusta. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta. Professional Bio-Molecule Repair® Serum korjaa ja suojaa hiuksia ympäristön rasituksilta, lämpökäsittelyiltä sekä mekaaniselta vaurioitumiselta.

Jatkuva kotihoito Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® -tuotteilla on olennaista hiusten kunnon kannalta. Hiuksia kannattaa siis todella ylläpitää myös kampaamokäyntien välissä, jotta kampaamossa tehty korjaustyö ei valu kotona hukkaan!

 

Löydä lähin Professional Bio-Molecule Repair® -tuotteita myyvä kampaamo täällä!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.