Tutoriaalit

Huonon hiuspäivän pelastus | 4 helppoa tapaa stailata hiuspanta

6.5.2021, Meri

Ovatko hiuksesi usein pystyssä heti aamutuimaan? Liimautuuko viikko sitten pesty tukka ohimoita vasten? Tiedäthän sen tunteen, kun olet jo valmiiksi myöhässä huonosti nukutun yön jäljiltä, eikä huono hiuspäivä helpota tilannetta? Me ainakin tiedämme. Siksi loimme nämä hiuspantatyylit, jotka ovat helppoja, nopeita ja monipuolisia. Täältä löydät tutoriaalit neljän eri pantatyylin tekemiseen, jotta aamut (ja illat) olisivat kerrankin himpun verran helpompia. Otettuasi nämä tutoriaalit haltuun, ainoat hiustyylisi eivät ole enää vain auki ja kiinni!

 

Sleek chic | Siisti ja pysyvä niskanuttura

Tämä kampaus pitää pintansa, kun yksikään suortuva ei saa karata päivän aikana. Hyvän pysyvyyden takasimme kahdella ponnarilla, joiden avulla nuttura ei liiku tai purkaudu päivän mittaan sekä silottamalla irtohiukset paikalleen geelillä. Valitse tyyli töihin tai vaikka tuuliselle terassille. Kampaus muuntuu pantaa ja hiuslenkkiä vaihtamalla virallisesta rennon tyylikkääksi. Tässä tyylissä yksinkertainen on kaunista.

Tuotteet, joilla onnistut:

Four Reasons Original Power Gel – Vahva hiusgeeli
Four Reasons Original Dry Shampoo – Raikastava kuivashampoo
Four Reasons Freeze & Shine Hairspray – Supervahva hiuslakka

 

Loose and low pony | Sisäänpäin pyöräytetty poninhäntä

Nopea, elegantti, rento. Nämä sanat kuvaavat parhaiten tätä lookia, jossa tyttömäinen tyyli kohtaa rennot kesäillat. Kaikki osaavat tehdä tavallisen poninhännän, josta seuraava steppi on vain pujottaa se itsensä läpi solmumaiseksi silmukaksi – that’s it! Lisää vain panta ja tyyli on valmis.

Vinkki! Valitse hiustesi värinen ponnari, joka maastoutuu kampauksen sekaan.

Tuotteet, joilla onnistut:

Four Reasons Original Heat Styler – Suojaava lämpösuojasuihke
Four Reasons Original Volume Powder – Tuuheuttava muotoilupuuteri
Four Reasons Original Strong Hairspray – Voimakas hiuskiinne

 

Boho scarf | Huivi ja laineet

Kaiva kaapista vanhat huivisi, sillä niitä voi käyttää nyt hiuspantana! Käyttäisimme tätä huivityyliä esimerkiksi piknikillä tai Coachellassa (aina voi unelmoida). Ja jos illalla tulee kylmä, pyöräytä huivi kaulan ympärille. 😉

Voit vaihdella tyyliä tekemällä loivaa tai tiukkaa kiharaa ja esimerkiksi nostamalla hiukset ponnarille. Myös huivin paikkaa voi vaihdella: sido se hiusten päälle, alle, tai vaikka peittämään koko pään. Tällä kertaa sidoimme huivin hiusten päälle, jotta sen kuvio pääsee oikeuksiinsa. Tämä tyyli on myös päänsärkyherkän ystävä: huivi ei paina eikä hankaa.

Tuotteet, joilla onnistut:

Four Reasons Original Heat Styler – Suojaava lämpösuojasuihke
Four Reasons Original Smooth & Shine Serum – Hoito- ja viimeistelyseerumi
Four Reasons Original Strong Styling Hairspray – Nopeasti kuivuva, voimakas hiuskiinne

 

Rock ’n Roll | Pyöritä, rullaa ja kiinnitä

Helppoa ja kivaa: Tämä hauska tyyli on erityisen helposti saavutettavissa, kun hiuksesi ovat keskimittaiset. Et tarvitse muuta kuin hiuspannan, pinnejä ja hiuslakkaa. Luulisi, että tämän kampauksen tekemiseen vaaditaan paljon taitoja ja aikaa – but think again! Kokeile kerran, ja tästä tulee luottokampauksesi yllättäviin iltamenoihin. Viimeistele kampaus irrottamalla muutama suortuva kampauksesta, jolloin saat aikaan huolettomamman lookin.

Tuotteet, joilla onnistut:

Four Reasons Original Hair Powder – Tuuheuttava hiuspuuteri
Four Reasons Original Styling Hairspray – Nopeasti kuivuva, painoton hiuskiinne
Four Reasons Original Fiber Wax – Runsaskuituinen vaha

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.