Inspiraatio Tutoriaalit

4 x vuoden suloisin look | Hiustutoriaalit ysärin tyyliin

11.2.2021, Four Reasons

Nyt on aika tuoda ysärin hiustyylit tälle vuosikymmenelle. Kaipaatko inspiraatiota ja vaihtelua arkiaamujen hiustenlaittoon? Valitse alta suosikkisi, katso videolta ohjeet ja piristä päivääsi suloisella ysärikampauksella! Jos nämä kampaukset onnistuvat ilman ohjeitakin, laita video pyörimään taustalle ja nauti 90-luvun kuumimmista hiteistä.

Pin It All Back | nostalginen pinnikampaus

Ysärillä se jo tiedettiin: paras tapa hyödyntää toisen (tai viidennen…) päivän hiukset on vetää ne pinneillä taakse! Tässä kampauksessa kutreihin kertynyt kuivashampoo on nimittäin vain hyödyksi. Parasta pinnityylissä on sen monipuolisuus: sinä päätät, mihin kohtaan ja missä järjestyksessä pinnit hiuksiisi asettelet.

Tällä kertaa päädyimme värikkäisiin, perinteisiin pinneihin, jotka aseteltiin ristikkäin päälaelle − mitä enemmän eri värejä, sitä hauskempi look.

Näillä tuotteilla onnistut:
Four Reasons Original Heat Styler
Four Reasons Original Smooth & Shine Serum
Four Reasons Original Matte Paste
Four Reasons Original Strong Hairspray

 

Double the Bun, Double the Fun | supersöpöt tuplanutturat

Onko söpömpää kuin messy bun? On: kaksi sellaista. Sotkunutturat ovat takuuvarma tie hauskaan ja leikkisään fiilikseen, eikä niiden tekeminen vie kuin pari minuuttia. Kun kruunaat kokonaisuuden jättimäisillä, värikkäillä donitseilla, ysäriviboja ei voi estää.

Näillä tuotteilla onnistut:
Four Reasons Original Heat Styler
Four Reasons Original Dry Shampoo
Four Reasons Original Super Strong Hairspray

 

Half Up Pony | leikkisä puoliponnari

Puoliponnari on helppo kampaus, jonka saat eri tavoin stailattuna sopimaan sekä arkeen että juhlaan. Tällä kertaa tahdoimme huolettoman ja tyttömäisen ponnarin, jota koristaa pirteänvärinen hiusdonitsi. Kun kasvoja jätetään kehystämään kevyesti kiharretut hiussuortuvat, saadaan tyyliin vielä extraripaus 90-luvulta tuttua rentoutta.

Näillä tuotteilla onnistut:
Four Reasons Original Volume Mousse
Four Reasons Original Heat Styler
Four Reasons Original Volume Powder
Four Reasons Original Strong Styling Hairspray

 

Mini Side Braids | kasvoja kehystävät letit

Ja vihdoin on sen aika: meidän ehdoton suosikkimme ysärikampauksista! Tässä kampauksessa on kaikkea. Se on yhtä aikaa hurjan suloinen ja oudon seksikäs. Letit molemmilla puolin kasvoja saattavat tuoda osalle mieleen kauhukuvat lapsuudesta, mutta meille se on the ultimate cool girl hairstyle.

Näillä tuotteilla onnistut:
Four Reasons Original Heat Styler
Four Reasons Original Hair Powder
Four Reasons Original Styling Hairspray

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.