Inspiraatio Tutoriaalit

Ihanat pinnityylit joka makuun ja tukkaan – Mikä on sinun suosikkisi?

25.5.2021, Meri

Pinnejä pidetään usein pelkkinä apuvälineinä hiusten kiinnitykseen ja monesti ajatellaan, että ne tulee piilottaa hiusten sekaan. Nyt ei kuitenkaan ole aika piilotella! Pinneillä voi saada aikaan monipuolisia tyylejä ja kampauksia, joiden pääosassa onkin itse pinni – tai monta pinniä tässä tapauksessa. Teimme kuusi upeaa pinnityyliä, joista sinun on helppo valita omiin hiuksiisi ja tyyliisi sopivin. Olit menossa sitten bileisiin tai luennolle, näistä tyyleistä löytyy mistä valita.

 

1. #Gorgeous | Upean yksinkertaista

Jotta et unohda kuinka upea olet, tämä hashtag ilmoittaa siitä sinulle joka kerta kun katsot peiliin. Myönnä pois, tämä tyyli on aivan ihana ja uskomattoman helppo: kaksi pinniä pystyyn ja kaksi poikittain – voilá! Miksi tehdä asioista vaikeita, eikö?

Ota etuhiusten pyörittelyn avuksi Four Reasons Original Fiber Wax. Runsaskuituinen vaha antaa hiukseen joustavan pidon sekä auttaa silottamaan vallattomat vauvahiukset.

 

2. Splash of Color | Ysärin söpöin pinnityyli

Tämä tyyli on kaikille meille, jotka rakastamme 90-lukua. Muistathan ne värikkäät klipsit, joita käytettiin niin Hollywoodin punaisella matolla kuin jokaisen teinitytön hiuksissa? Kuinka voisimme unohtaa. Toimme ysärin ihanimman pinnityylin 2020-luvulle ja ah – rakastuimme siihen uudestaan. Jätä etuhiukset auki ja aseta pinnit riviin joko toiselle puolelle päätä tai vaikka molemmille puolille! Voiko pinnejä oikeastaan koskaan olla liikaa?

Tämän tyylin viimeistelyyn suosittelemme Four Reasons Original Strong Hairsprayta, joka antaa vahvaa, joustavaa pitoa ja kauniin kiillon.

 

3. Shiny & Simple | Kiiltoa ja pitoa

Tämä pinnityyli on tilaisuuksiin, joihin kaipaat kauniiden pinnien lisäksi pitoa ja pysyvyyttä. Pelkistettyihin pinneihin voi lisätä mielenkiintoa asettelemalla ne eri suuntiin ja epäsymmetriseen järjestykseen. Pelkistetty tyyli ei todellakaan aina tarkoita tylsää!

Kokeile Four Reasons Original Dry Shampoota raikastamaan hiusta sekä antamaan kevyttä ja samettista tukea.

 

4. Mix it up | Säihkyvä pinnipläjäys

Kun haluat jotain enemmän, valitse tämä tyyli. Tässä ei ole mitään pelkistettyä tai yksinkertaista – vain rehellistä runsautta. Ja sehän toimii! Kaiva kaapista kaikki pinnit mitä löydät ja asettele ne haluamaasi järjestykseen toiselle puolelle päätä. Koolla tai kiinnitystavalla ei ole väliä; voit sekoitella tyylejä rohkeasti.

Tämän tyylin viimeistelet Four Reasons Original Power Gelillä, jonka avulla sähköiset hiuksesi pysyvät aloillaan ja kiiltävinä.

 

5. Party babe | Bilehileen ponnari

Nyt on söpöä! Luki pinnissä mitä tahansa, tämä tyyli on kuin luotu bileitä ja iltamenoja varten. Heitä hiukset ponnarille tai sotkuiselle nutturalle ja kiinnitä näyttävät pinnit luomaan kampaukseen juhlavuutta. Ponnariksi tähän tyyliin sopii erityisen hyvin hiusdonitsi.

Käytä Four Reasons Original Hair Powderia luomaan ponnariin tuuheutta ja pitoa. Kiinnitä kampaus kevyellä hiuslakalla, kuten Four Reasons Original Styling Hairspraylla.

 

6. Pretty in pearls | Elegantti, helmikoristeltu ponnari

Tässä tyylissä on sitä jotain. Klassiset, helmikoristellut pinnit nostavat perusponnarin uudelle tasolle. Pinnien avulla voidaan korostaa kampauksen eri elementtejä asettelemalla ne juuri oikeisiin kohtiin. Tämä kampaus on täydellinen esimerkiksi häihin tai muihin juhlaviin tilaisuuksiin.

Jos hiuksesi ovat liukkaat, eivätkä pinnit meinaa pysyä kiinni, lisää Four Reasons Original Volume Powderia. Tuuheuttava hiuspuuteri antaa hiuksiisi rouheaa rakennetta sekä hallittavuutta.

2.7 7 arviota
Kerro mielipiteesi

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.