Tuotetieto Tutoriaalit

Nature-muotoilutuotteet ovat täällä: katso hiustutoriaalit ja ihastu herkullisiin luonnonkosmetiikkauutuuksiin!

6.9.2021, Four Reasons

Montako luonnonkosmetiikkatuotetta tarvitaan suojaamaan hiukset lämpötyökalujen kuumuudelta ja ilmankosteudelta? Vastaus on yksi, mutta teimme sinulle silti kolme, sillä yhtenä päivänä hiuksesi tarvitsevat tuuheutta, toisena taas vahvaa pitoa. Yksi kuitenkin yhdistää kaikkia uusia Four Reasons Nature -muotoilutuotteita: saat aikaan kauniin ja viimeistellyn lopputuloksen luonnollisesti sekä hiuksiasi suojaten. Katso tutoriaalit ja kokeile itse!

Kaikki Four Reasons Nature -muotoilutuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, 100 % vegaanisia sekä 100 % herkullisia. Nämä tuotteet tekevät juuri sen minkä lupaavat: upeat hiukset, luonnollisesti. Sarjan hiuskiinne, muotovaahto sekä lämpösuojasuihke sisältävät luomutyrnimarja- ja luomuaprikoosiuutetta. Sekä tyrni että aprikoosi ovat tunnettuja erityisesti korkeasta vitamiinipitoisuudestaan.

Teimme sinulle kaksi tutoriaalia, joilta näet kuinka hyvin Nature-muotoilutuotteet toimivat muotoilulaitteiden ja hiustenkuivaajan alla sekä hiusten lopullisessa viimeistelyssä. Hajusteettomat lämpösuojasuihke ja hiuslakka sopivat myös hajusteyliherkille sekä sinulle, joka et halua hiuksiisi mitään ylimääräistä. Takaamme, että näillä tuotteilla saat juuri sen mitä haluat, eli upean ja vaivattoman lopputuloksen.

Föönaa, kiharra, viimeistele

 

Tämä upea tyyli syntyy kolmen helpon vaiheen kautta: föönaus, kiharrus ja viimeistely ovat avainsanat tuuheiden ja ilmavien kutrien syntymiseen. Ota tyylin tueksi Nature-sarjan Styling Mousse, Heat Protection Spray sekä Strong Hairspray. Kaikki kolme tuotetta suojaavat hiuksiasi muotoilun eri vaiheissa ja luovat pohjan pysyvämmällä lopputulokselle. Sekä lämpösuojasuihke että hiuskiinne suojaavat hiuksiasi muotoilurautojen kuumuudelta jopa 230°C asti, ja jotta kampauksesi pysyisi kasassa koko päivän, tuotteissa on myös kosteussuoja.

Aloita lisäämällä kosteisiin hiuksiisi tuuheuttavaa muotovaahtoa. Kuivaa sitten hiuksesi hiustenkuivaajalla ja keskity erityisesti tyvialueeseen, jolloin saat aikaan enemmän volyymia. Harjaa vielä hiukset, jotta vältyt pahimmilta takuilta. Suihkuta sitten hiuksiisi lämpösuojasuihketta ja ala kihartaa! Nature Heat Protection Spray paitsi suojaa hiuksiasi, se myös luo niihin käsiteltävyyttä sekä pitoa. Lisää lopuksi hiuskiinnettä ja puristele kiharoita, jotta ne asettuvat rennosti paikoilleen.

Rennot laineet

 

Rennot ja huolimattoman näköiset, mutta pysyvät laineet syntyvät helposti suoristusraudalla. Hiuksiin on tärkeää käyttää lämpösuojaa, jotta ne pysyvät terveinä ja kiiltävinä myös pitkällä aikavälillä. Kun hiukset ovat hyvässä kunnossa, myös kampauksia on helpompi tehdä.

Four Reasons Nature Strong Hairspray on pelastava ratkaisu kiireisten ja mukavuudenhaluisten kampaushetkiin: vahva hiuskiinne suojaa hiuksia kuumuudelta jopa 230°C asti, joten se toimii täydellisesti myös pohjustavana tuotteena muotoiluraudan alla. Talk about all in one! Lisää vielä kiharoihin Four Reasons Nature Moisture Oilia, joka lisää kiiltoa ja kosteutta kutreihisi. Kyseinen hiusoljy on myös palkittu Nordic Natural Beauty Awardseissa vuoden 2020 parhaana hiustuotteena. Ei syyttä, vaikka itse sanommekin.

 

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka vastaa kaikkiin toiveisiisi

Kaikilla Nature-sarjan muotoilutuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia raaka-aineiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi! Kaikki Nature-muotoilutuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista ja ne voidaan kierrättää edelleen. Tuotteet on myös valmistettu ja pakattu Suomessa.

Saatat nyt ajatella, ettei luonnonkosmetiikka ole sinua varten vaan haluat tukeutua ”tavallisiin hiustuotteisiin”. Ymmärrämme, sillä ovathan esimerkiksi Four Reasons Original tai Professional -sarjojen tuotteet aika täydellisiä. Luonnonkosmetiikan valitseminen ei kuitenkaan ole koskaan ollut näin helppoa! Four Reasons Nature -tuotteet ovat paitsi luonnonmukaisia, ekologisia, vegaanisia, monipuolisia ja lista jatkuu. Ne ovat myös toimivia ja yhtä suurella rakkaudella ja tehokkuudella valmistettu kuin muutkin tuotesarjamme. Ja tavoitehan kaikkien tuotteidemme takana on aina sama: saada sinut tuntemaan itsesi upeaksi.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.