Tutoriaalit

Biitsiltä terassille – katso 4 tapaa muuntaa rantatukka raikkaaksi iltalookiksi!

29.7.2021, Meri

Kesäisin rantapäivät voivat helposti venyä pitkiksi, eikä iltamenoja varten laittautumiseen olekaan kuin muutama minuutti aikaa. Hiukset saattavat tuntua rasvaisilta sekä latteilta ja olo on kaukana tuuheaharjaisesta rantaleijonasta. Tällaisina päivinä kannattaa suosia helppoja kampauksia, jotka ovat saavutettavissa vain pienellä freesauksella. Teimme neljä erilaista tutoriaalia, joiden avulla tunnet olosi upeaksi rannalta aina terassille asti.

Lässähtänyt järvitukka, aamulla kiireessä tehdyt ranskanletit ja vesileikeistä karhea pehko – kuulostaa tutulta! Hiuspuuteri ja asusteet tekevät paljon, ja muuntavat villin kesätukan hetkessä iltakuntoon. Ota nämä vinkit haltuun ja hurmaa kaikki ihanilla kesäkutreillasi.

 

1. Ranskanleteistä biitsilaineiksi

 

Ranskanletit ja hollantilaiset letit ovat täydellisiä kampauksia rannalle, kun haluat että hiuksesi pysyvät kurissa eivätkä sotkeudu päivän aikana. Kun avaat letit päivän päätteeksi, saat kaupan päälle ihanat biitsilaineet. Laineet on helppo freesata tuuheuttavalla hiuspuuterilla, jonka avulla saat kampaukseen myös pitoa ja pysyvyyttä.

Me käytimme lookkiin Four Reasons Original Volume Powderia, joka kulkee pienen kokonsa vuoksi kätevästi mukana laukussa! Mikäli laukussasi on vielä tilaa öljylle tai seerumille, ota sekin matkaan mukaan ja saat helposti kiiltoa sekä pehmeyttä laineisiin. Kokeile esimerkiksi Four Reasons Original Smooth & Shine Serumia.

 

2. Lässähtäneestä järvitukasta söpöksi sykeröksi

 

Lomalla on ihanaa uida aamusta iltaan, eikä viilentävästä vedestä malttaisi nousta pois ollenkaan. Hiuksia tulee kuitenkin pestyä harvemmin, ja etenkin järvivesi saattaa jättää tukan latteaksi. Liukkaista hiuksista voi olla vaikea saada aikaan pysyviä kampauksia, mutta onneksi hainhammas pelastaa. Kokeile tätä half up -hiustyyliä, joka on yksinkertaisuudessaan tapahtumantäyteisten lomapäivien pelastaja – ja lisäksi todella söpö!

Lisää hiuksiisi ensin hiuspuuteria, kuten Four Reasons Original Hair Powderia, ja saat tukkaan pitoa sekä tuuheutta. Erottele päälaeltasi osio hiuksia ja tee siitä pään taakse pieni sykerö. Lisää hainhammas sekä hieman lakkaa ja olet valmis! Suosikkihiuslakkamme kevyisiin kesäkampauksiin on Four Reasons Original Styling Hairspray. Löydä täältä oma luottohiuslakkasi!

 

3. Aurinkosuojasta upeaksi asusteeksi

 

Muistathan aina ottaa biitsille mukaan hatun tai huivin? Hyvä. Mikään ei ole ikävämpää kuin auringonpistos tai palanut päänahka kuumalla kesähelteellä. Kun satsaat mieleiseesi huiviin, voit käyttää sitä vielä illallakin asusteena!

Freesaa hiukset ensin haluamillasi tuotteilla iltaa varten. Me käytimme Four Reasons Original Smooth & Shine Serumia, jonka avulla saat aseteltua hiukset kauniisti ja palautettua kiillon suortuviisi. Sido huivi eteen tai taakse haluamallasi tyylillä ja olet taikonut hellehatusta hiuskoristeen! Lisää vielä lakkaa, kuten Four Reasons Original Styling Hairsprayta ekstrapitoa varten.

 

4. Biitsitukasta korkeaksi nutturaksi

 

On selvää, että tukka on harvoin täysin puhdas kuuman kesäpäivän ja ulkoaktiviteettien jälkeen. Joskus pieni freesaus ja yksinkertainen nuttura kuitenkin riittävät nostamaan hiukset uudelle tasolle ja valmiiksi muita menoja varten.

Tämän nutturan aikaansaamiseksi käytimme Four Reasons Professional Body Boostia, joka luo pitävän pohjan kampausten tekemiseen. Lisäsimme myös pinnejä pitämään irtohiukset paikoillaan. Voit halutessasi lisätä hiuksiin erilaisia näyttäviä pinnejä tuomaan kampaukseen lisää loistetta. Katso täältä inspiraatiota!

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.