Inspiraatio Tuotetieto

A Proud Finn: Original-asenne on suoraan puhumista, sokeria ja sisua

15.12.2020, Four Reasons Original

Väitetään, että täällä kansa on maailman onnellisin (pimeinä talviaamuina epäilen tätä vahvasti). Oi maamme − tuhansien järvien maa, jossa asuvat maailman vahvimmat naiset, rehellisyys ja minä: Original.

Minulle Suomi kotimaana tarkoittaa tasa-arvoa, sitä että jokainen saa olla juuri sitä mitä on ja kaltaisilleni tyypillistä, hieman pimeää nyrjähtäneisyyttä, jota myös huumorintajuksi kutsutaan.

Mitä meissä suomalaisissa on, joka muilta uupuu? Pohdin tätä pitkään ja hartaasti ja kirjoitin ylös neljä asiaa, joista olen ylpeä. Jos et ole koskaan tavannut suomalaista tai olet suomalainen, muttet oikein itsekään tiedä mitä se tarkoittaa, lue nämä.

#1 Even my attitude has an attitude.

Vahvuuksiani ovat suorapuheisuus ja empaattisuus, olen aina ystävieni puolella. Suomalaisista sanonnoista suosikkini on: ”Rehellisyys maan perii.” Jaksan kannustaa ja tiedän, ettei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan. Mielestäni epätäydellisyys, omanlaisuus ja pienet rosot tekevät meistä kauniin.

Tavoitteenani on tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja hyvistä parempia. Tiedäthän ne aamut, kun silmäluomet painavat kiloja, kahvi on loppu ja hiukset tuntuvat elävän omaa elämäänsä? Elämä on välillä vaikeaa. Mitä jos riisuisit ja hyppäisit kanssani suihkuun? Hyvä (hiusten)laitto, hyvä fiilis.

#2 Super into all that green stuff!

Pyrin tekemään parhaani pallomme eteen. Luulen, että suomalaisuudella on osuutensa omaan intooni – minussa elää kotimaani koskien kuohu, rannikon tuuli ja metsien sammalmättäät.

Jos voin omilla valinnoillani pitää huolta tästä luonnon kauneudesta, teen sen hetkeäkään miettimättä. Original-tuotteet valmistetaan lähellä ja pakataan kierrätettävään, biopohjaiseen sokeriruokomuoviin. Siis siihen, jota saadaan sivutuotteena, kun tehdään sokeria. Suomen tehtaalla käytämme 100 % vihreää, uusiutuvaa energiaa.

#3 Loving me, loving you.

Suomalaiset puhuvat mieluummin asiaa kuin tyhjää. Small talk on meistä suurimmalle osalle vierasta, ja osallistumme siihen vain äärimmäisen pakon edessä. Tahtoisinkin ehdottaa, että tästä eteenpäin puhuisimme toisillemme suoraan.

En tule koskaan väittämään, että nämä hiustuotteet pelastavat elämäsi tai kasvattavat pälvikaljusi takaisin, sillä sitä ne eivät tee. Voin kuitenkin luvata, että ne sisältävät entistäkin enemmän tehoaineita ja vähemmän kaikkea turhaa, ovat 100 % vegaanisia ja tekevät kaikista hiuspäivistäsi vähän parempia.

#4 If I don’t succeed at first, I just fix my hair and try again.

Sisu on jokaiselle suomalaiselle tuttu käsite. Se on tahdonvoimaa, sinnikkyyttä ja lannistumattomuutta – voimaa puskea läpi vaikka harmaan kiven. Tämä suonissamme virtaava, hellittämätön halu yhdistettynä jatkuvan kehityksen janoon on se, mikä tekee minusta minut.

Minua on tutkittu, kehitetty ja testattu mitä kekseliäimpien suomalaisten mielten toimesta toimistollamme ja tehtaallamme. Lopputulos: hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen, koostumuksiltaan ja ainesosiltaan ylellisen tehokas ja vastuullisuusasioissa vihreääkin vihreämpi hiustuotesarja, joka on luonteeltaan vertaansa vailla.

Tässä kohtaa voisi olla hyvä muistuttaa, että suomalaisista sanonnoista inhokkini ovat: ”Omakehu haisee” ja ”Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.” Kun on aihetta kehua, kehutaan. Ja kun haaveet ovat korkealla, tähdätään korkealle.

💜: Original

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.