Tuotekuvaus

Täyteläistä tuuheutta hiuksille antava volyymisuihke tekee hiuksista upean runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Hienojakoinen viimeistelysuihke jättää hiukset pehmeiksi ja luonnollisen tuuheiksi. Häivyttää tyven ylimääräistä rasvaisuutta, antaa uutta ryhtiä ja ilmavuutta. Nosta hiustyylisi uusiin korkeuksiin!

Four Reasons Professional Body Boost on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaislaatuinen tuote. Sen koostumus on vegaaninen ja pakkaus kierrätettävä.

Vastuullisuus

Tämä tuote (kuten kaikki Four Reasons -hiustuotteet) on 100 % vegaaninen ja suunniteltu Suomessa sinulle U-P-E-A, jotta saat parhaat välineet itseltäsi näyttämiseen. Pakkaus on täysin kierrätettävä: kun surullinen päivä koittaa ja pullo on tyhjä, lajittele korkki muovijätteeseen ja täysin tyhjä aerosolipullo metallinkeräykseen! Täysin tyhjän pullon tunnistat hiljaisuudesta: se ei enää hölsky eikä pihise, kun suutinta painetaan.

Näin käytät minua
Ravista hyvin. Suihkuta kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyvaiheessa, samalla nostellen hiuksia ja erotellen suortuvia.
Ainesosaluettelo (INCI)

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Oryza Sativa Starch, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Silica, Aminomethyl Propanol, Aqua (Water), Cetrimonium Chloride, Magnesium Stearate, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Citronellol, Citral, Geraniol.

Lisää minusta
Ominaisuudet
Rakennetta antavaTuuheuttava
Tuoteperhe
Tyvikohottaja/pohjatuki
Erityisominaisuudet
SilikonitonVegaaninen
Koko
250 ml
Valmistusmaa
Sweden
Kokoluokka
Normaali

Ammattilaisen vinkki

Suihkuta hiuksiin ennen lettikampauksia tai tupeeraa ja tyylisi pysyy pitkään!

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearviot

5.00out of 5

5 / 5 tähteä

2 arvostelua

Kerro, mitä pidit ja auta muita valitsemaan se oikea.

Ainoastaan ne asiakkaat ketkä ovat ostaneet tuotteen, voivat arvostella sen kirjauduttuaan sisään.

  1. Mari

    Mari

    Hyväntuoksuinen ilmavuutta tuova suihke, saa hiukset näyttämään paksummilta.

  2. Laura

    Laura

    Olen maailman laiskin hiustenlaittaja, mutta tämä on loistavaa ainetta. Tuuheuttaa, antaa rakennetta, poistaa rasvaisuutta ja tuoksuukin vielä hyvältä!

×

Rekisteröidy

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty tietosuojaseloste.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up