Inspiraatio Tuotetieto

Kampaajien Four Reasons Professional -suosikit

6.4.2023, Four Reasons

Four Reasons Professional

Olisiko aika satsata itseesi ja antaa hiuksillesi jotain parempaa? Four Reasons Professional -hiustuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä laadusta.  Four Reasons Professional -tuoteperheeseen kuuluu ammattilaislaatuisia pesu-, hoito- sekä muotoilutuotteita jokaiselle hiustyypille. Lue alta kampaajien omista Four Reasons Professional -suosikkituotteista!

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Fiber Mousse ja Heat Shield

Fiber Mousse sopii tosi monenlaisille hiuksille ja sen kanssa saa tehtyä tosi kestävän ja kuohkean pohjan kampauksille. Silloin tuote kannattaa laittaa kuiviin hiuksiin osio osiolta, kammata läpi ja föönata pyöröharjalla. Heat Shield on yksi parhaista lämpösuojista mitä on! Sitä voi huoletta suihkuttaa osio osiolta raudan alle ilman että hius kastuu. Tuote antaa myös hyvän pidon ja raudalla tehdyt kiharat tai suoristus kestää pidempään!”

– Sonja Määttänen @hairbysonja.m

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Styling Primer

Styling Primer on koostumukseltaan aivan ihana! Se tasoittaa hiusta muiden muotoilutuotteiden alla vähän niin kuin meikkiprimer tekee iholle. <3”

– Linda Lehto @hairbylindal

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Fiber Mousse

“Mä olen föönausmies henkeen ja vereen. Föönaan melkein kaikkien asiakkaideni hiukset fööniä ja pyöröharjaa apuna käyttäen, ja hiusten pituudesta riippumatta. Fiber Mousse antaa hiuksille sen sisältämien kuitujen ansioista ihan mielettömän upean rakenteen. Se antaa kestoa, mutta hiuksen liikkuvuus kuitenkin säilyy.”

– Piatu Puhakka @piatupop

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Shot Lively Lengths ja Dry Shine Spray

“Four Reasons Professional Shots -hoitoampullisarjaan sisältyvässä Lively Lengths -hoidossa kosteutus ja silotus yhdistyy täydellisesti. Se jättää pitkänkin hiuksen ihanan kevyeksi ja hiuksesta tulee todella helposti käsiteltävä. Tuotetta on myös helppo käyttää. Four Reasons Professional Dry Shine Spray on loistava tuote palauttamaan luonnollisen, hyväkuntoisen hiuksen kiillon. Vinkki: Dry Shine Sprayn käytön kanssa ei tarvitse olla varovainen, eli voit suihkia tuotetta huoletta myös vähän enemmän. Raudalla tehtyihin laineisiin loistava viimeistelytuote “Instahiusten” viimeistelyyn.

– Harri Paananen @harri.paananen

Four Reasons Professional Body Boost ja Working Spray

Body Boost – mun luottotuote arkeen ja juhlaan! Body Boost tuo ihanasti kuohkeutta ja tukea hiuksiin. Suosittelen tuotetta myös kampausten tekoon, sillä se tuo sopivasti rakennetta, mutta hius jää kuitenkin muotoiltavaksi! Body Boost on myös yksi meidän kampaamon suosituimmista tuotteista!

Tykkään Working Sprayn joustavasta, kevyestä pidosta. Hius jää ihanan ilmavaksi ja liikkuvaksi! Tää on mun ihan ehdoton ja korvaamaton luottotuote myös kampauksia tehdessä. Kampauksia tehdessä Working Sprayta voi huoletta käyttää tuomaan osioihin pitoa, ilman pelkoa siitä, että hiuksesta tulisi tönkkö tai liian kostea.”

– Annika Allenius @annikaallenius

Four Reasons Professional No Yellow Shampoo ja No Yellow Conditioner

No Yellow Shampoo ja No Yellow Conditioner -tuotteet pitää vaaleat hiukset kylmän sävyisinä ilman, että pigmentti kerrostuu hiukseen tehden niistä tunkkaisia. Sävy on kirkas ja puhtaan viileä käyttökerrasta toiseen.”

– Elisa Cavén @hairbyelisa

Four Reasons Professional

Four Reasons Professional Salt Mist ja Texture Wax

“Käytän Salt Mistiä aina hiustenpesun jälkeen, kun föönaan hiukseni. Tuote antaa mukavasti mattaista rakennetta ja tukea. Föönauksen jälkeen viimeistelen tyylin Texture Wax -hiusvahalla, jossa on mielestäni erinomainen tuki ja sitovuus. Nämä kaksi tuotetta ovat ehdottomasti suosikkejani Four Reasons Professional -sarjasta.”

– Antero Lahtinen @antero.fourreasons

Four Reasons Professional -tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakataan biopohjaiseen sokeriruokomuoviin. Biopohjaisen muovin käyttö pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä. Four Reasons Professional -tuotesarja on saatavilla vain kampaamoista ja kampaamoiden omista verkkokaupoista. Tutustu koko Four Reasons Professional -valikoimaan täältä. Mitkä ovat sinun suosikkisi?

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.