Four Reasons No Nothing

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Sensitive Super Strong Hairspray

Sano ei hajusteille ja lässähtäneille hiuksille: tämä supervahva hiuslakka pitää kampauksesi kasassa pitkään!

13,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons No Nothing

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään. Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan shampoot, hoitoaineet ja hiusten muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, ja ne ovat 100 % vegaanisia.

Alta löydät hajusteettomat hiustenhoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, ekologisesti biopohjaiseen sokeriruokomuoviin pakattuna. Tee valinta hiustesi ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle.

Kurkkaa täältä 4 syytä valita hajusteeton hiustuote!

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Ei hajusteita
#2 Ei tyhjiä lupauksia
#3 Ei kompromisseja
#4 Ei mitään ylimääräistä

Allergiatunnus: hiustuotteen laadun ja luotettavuuden tae

Kaikilla hajusteettomilla No Nothing -hiustuotteilla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueettomasti tutkituille tuotteille myönnetty luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Lue täältä lisää allergiatunnuksesta.

Hajusteettomat shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet eri tarpeisiin

Kehitimme hajusteettomat No Nothing –hiustenhoitotuotteet erityisesti herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja sisältää hajusteettomat shampoot ja hoitoaineet neljälle eri hiustyypille.

No Nothing –muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen ja katseenkiinnittäviin kampauksiin ilman hajusteita. Meidän suosikkimme: ihanan pehmeä kuivashampoovaahto (kyllä, kuulit oikein).

Sano ei ympäristön kuormitukselle ja suosi lähituotantoa! Tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteet on valmistettu Suomessa. Aerosolituotteet valmistetaan Ruotsissa.

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 30 välinettä itseltäsi näyttämiseen