Four Reasons Color Mask

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Color Mask Pearl

⭐⭐⭐⭐⭐ “Hoitaa haperohiuksiakin hyvin. Ei ole liian voimakas sävy kuiviin latvoihin. Ainoa Pearl, joka oikeasti on helmiäisen vaalean punertavia.” – Hilu

15,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons Color Mask

Four Reasons Color Mask -valikoimasta löydät sävyttävät shampoot ja tehohoidot, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Haluatko saada vaaleisiin hiuksiisi uuden sävyn tai syventää ruskeaa väriäsi? Vai sopisiko sinulle sittenkin sininen shokkiväri, joka on varma katseenkääntäjä? Oli miten oli – värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Kaikki Four Reasons Color Mask -shampoot ja -tehohoidot ovat ammoniakittomia, 100 % vegaanisia ja pakattu kierrätettävään muoviin. Muistathan, että sävyttävät Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat parhaillaan käytettynä käsiteltyyn hiukseen!

Tee Color Mask -testi ja löydä oma sävysi! 

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä

Löydät Color Maskit lukuisissa eri sävyissä, jotka luovat hiuksiisi juuri niin intensiivisen tuloksen kuin haluat. Tuotteiden kyljessä on asteikko, joka kertoo sävyn voimakkuudesta tai lämpimyydestä ja helpottaa juuri sen oman täydellisen sävyn löytämistä. Valittavanasi on runsaspigmenttisempi shampoo tai superhoitava tehohoito!

Color Mask Toning Shampoo: superpigmenttinen sävyttävä shampoo
Color Mask Toning Treatment: vahvuutta sävyyn ja suortuviin sävyttävällä tehohoidolla
Color Mask Intense Toning Treatment: suoraväri shokeeraaviin lopputuloksiin

Miten Color Mask -shampoot ja tehohoidot eroavat Color Mask Intense -suoraväreistä? Ota selvää!

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään 1–24 / 46 välinettä itseltäsi näyttämiseen