Muotoilu & viimeistely

Yhtenä päivänä hiuksesi tarvitsevat tuuheutta, toisena taas vahvaa pitoa. Yksi kuitenkin yhdistää kaikkia Four Reasons Nature -muotoilutuotteita: lopputuloksena saat aikaan kauniit sekä viimeistellyt hiukset luonnollisesti ja hiuksia suojaten. Näillä tuotteilla onnistuvat niin letit kuin ponnarit, laineet kuin kiharat.

#1 Pitoa, suojaa, tuuheutta ja muotoiltavuutta
#2 Raaka-aineet vähintään 99 % luonnosta peräisin ja 100 % vegaanisia
#3 Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti
#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset

Kaikki Nature-muotoilutuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, 100 % vegaanisia sekä 100 % herkullisia. Tuotteet tekevät juuri sen minkä lupaavat: upeat hiukset, luonnollisesti. Hiuskiinne, muotovaahto ja lämpösuojasuihke sisältävät uutetta luomutyrnimarjasta sekä luomuaprikoosista, joista molemmat ovat tunnettuja korkeasta vitamiinipitoisuudestaan.

Nature-muotoilutuotesarjasta löydät luonnonkosmetiikkatuotteet monipuolisiin lopputuloksiin:

  • Heat Protection Spray suojaa kutrejasi kosteudelta ja jopa 230°C kuumuudelta.
  • Styling Mousse antaa täydellisen pohjan etenkin hiustenkuivaajalla tehtäviin, ilmaviin kampauksiin.
  • Strong Hairspray viimeistelee hiuksesi sekä toimii hyvänä perustana kampauksille suojaten samalla hiuksia kuumuudelta.

Olivatpa hiuksesi volyymin puutteessa, vaurioituneet tai muuten vaan kesyttömät, taiot niihin näiden muotoilutuotteiden avulla vaivattomasti pysyvän pohjan sekä kauniin lopputuloksen.

Katso täältä miten käytät Nature-muotoilutuotteita luonnollisiin arkikampauksiin.

Saat Nature-muotoilutuotteista suojaa, voimakasta tukea sekä lupauksen kestävyydestä – mitä muuta voi hiuskumppanilta toivoa? Tuotteiden sisältökin on juuri niin herkullinen kuin miltä pakkaukset näyttävät, joten älä anna kauniin ulkokuoren hämätä: Nature-sarjan tuotteilla on Ecocertin® myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti, mikä takaa raaka-aineiden luonnollisuuden sekä tuotantoprosessien ja pakkausten ekologisuuden. Sinun ei siis tarvitse huolehtia raaka-aineiden vastuullisuuden tai luonnollisuuden tarkistamisesta – teimme sen puolestasi!

Jos jotain muistat, niin muista tämä: Nature-muotoilutuotteet on tehty sinua varten, jotta voit luoda tyylin kuin tyylin helposti ja luonnollisesti. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia, vähintään 99 % luonnosta peräisin sekä tehty Suomessa. Ainiin, ja 100 % herkullisia! Nature on eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta