Tuotetieto

Eloisa, kaunis hiusväri helposti kotona? Näin valitset oikean sävyn!

9.4.2021, Mira

Hiusten värjäys kotona: uhka vai mahdollisuus? Kun pysyttelet pienissä muutoksissa ja valitset hellävaraisen ja ammattilaislaatuisen hiusvärin, on onnistuminen helppoa. Ammattilaislaatuisilla Four Reasons Takeaway Color -kestosävytteillä värjäät hiuksesi kätevästi omassa kylpyhuoneessa ja saat hiuksiisi täyteläisen, ajan myötä pehmenevän sävyn ja ihanan kiillon.

Jokainen meistä on varmasti jossakin kohtaa elämäänsä seisonut tavaratalon hyllyvälissä ja tuijottanut kauhunsekaisin tuntemuksin valtavaa kotiväriseinämää. Pitäisikö? Mitä jos lopputulos on kauhea? Luultavasti olit oikeassa, ja sen värjäyksen olisi voinut jättää väliin. Tiedät mistä puhutaan, myönnä pois. Matkalla onnistuneeseen kotivärjäykseen täytyy ottaa tärkeitä askelia, joista ensimmäinen on sopivan sävyn valinta.

#1 Mieti, millaista muutosta kaipaat.

Parhaat hiusmuutokset alkavat unelmista. Unohda väritrendit ja pohdi, mikä hiusväri korostaisi persoonaasi. Olet upea, anna sen näkyä! Suosittelemme perinteisiä keinoja inspiraation hakemiseen: selaile Instagramia, eksy Pinterestiin ja katsele piirrettyjä (jos haaveilet hehkuvan punaisista hiuksista, on Arielin räiskyvää sävyä hienompaa vaikea löytää).

#2 Ota huomioon hiustesi nykyinen sävy.

Valitettavasti kotona kaikki muutokset eivät ole mahdollisia. Ennen uuden sävyn valintaa tutki, millaiset hiuksesi tällä hetkellä ovat. Puhtaanvaaleat, vaaleat, vaaleanruskeat, ruskeat vai mustat: mille tummuusasteikolle asettaisit omat kutrisi? Myös hiusten kunto voi vaikuttaa värin lopputulokseen.

#3 Muista, että kestosävytteet eivät vaalenna jo värjättyä hiusta.

Ovatko hiuksesi ennestään värjätyt? Siinä tapauksessa et voi valita omaa sävyäsi vaaleampaa kestosävytettä, sillä väri ei vaalenna väriä. Valitse sävy aina hiustesi tummimman kohdan mukaan. Jos hiuksesi ovat täysin luonnontilassa eli niitä ei ole aikaisemmin värjätty, voi väri vaalentua hieman!

#4 Jätä radikaalit muutokset kampaajalle.

Hyvä nyrkkisääntö sopivan sävyn valintaan kotivärjäyksessä on, että sävy saisi erota nykyisestä enintään kahden tummuusasteen verran. Tätä suositellaan siksi, että suuremmissa muutoksissa aivan väärän lopputuloksen aikaansaamisen riski on melkoinen: esimerkiksi kun puhtaan vaaleat, vaalennetut hiukset värjätään ruskeaksi, onkin lopputulos usein vihreä. Kyllä, kuulit oikein: vihreä. Jos Shrek-look ei innosta, varaa suosiolla aika kampaajalle.

Neljä vinkkiä luettu? Aika kerrata:

Hiusten värjääminen kotona on hyvä vaihtoehto silloin, kun tehtävät muutokset ovat kevyitä. Suuret muutokset, esimerkiksi tummasta vaaleaan tai platinablondista suklaanruskeaan vaihtaminen, kannattaa suosiolla jättää ammattilaiselle. Jos hiusten värjääminen kotona on sinulle tuttua puuhaa, osaat seurata käyttöohjetta, etkä haaveile monimutkaisista raidoituksista tai suurista värimuutoksista, on kotivärjäys sinua varten.

Meidän suosikkimme on Four Reasons Original Takeaway Color! Tämä vegaaninen, ammoniakiton ja hajusteeton kestosävyte on hellävarainen hiuksillesi ja tekee (pienistä) hiusunelmistasi totta helposti omassa kylpyhuoneessa. Valikoimaan kuuluu 23 herkullista sävyä, joista 5 on erityisesti suunniteltu harmaiden peittämiseen.

Kurkkaa alta, kuinka ihana sävy Vanilla Sky tekee taikojaan! 😘

 

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!