Inspiraatio Tuotetieto

3 x syksyn upeimmat hiusvärit – katso kauden trendikkäimmät sävyt!

7.9.2020, Mira

Syksy on uusien alkujen aikaa, ja kesän jälkeen myös hiukset kaipaavat hellää hoivaa ja virkistystä. Jos kaipaat vaihtelua tyyliisi, mutta hiusten värjääminen tuntuu ratkaisuna liian lopulliselta, ovat sävyttävät Color Mask -tuotteet nappivalinta.

Tänä syksynä moni kaipaa hiusväriinsä enemmän lämpöä ja siirtyy tutuista viileistä sävyistä pehmeämpään suuntaan. Kauden suurimmat hiusväritrendit hehkuvatkin nyt lämpimissä, herkullisissa sävyissä. Jos et usko, kurkkaa alta sävyttävillä Color Mask -shampoilla ja tehohoidoilla luodut tyylit!

Champagne: lämmin shampanjablondi

Champagne on Color Mask -sarjan uusin, upea tulokas! Tämä sävyttävä tehohoito on tarkoitettu erityisesti vaaleiksi värjätyille hiuksille, joihin kaivataan lisää lämpöä ja kaunista beigen vivahdetta. Tuotteen kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon.

 

Ennen ja jälkeen:

Rose Gold: hehkuva ruusukulta

Ruusukullan sävyssä löydät Color Mask -sarjasta sekä sävyttävän shampoon että tehohoidon. Color Mask Toning Shampoo sisältää runsaasti pigmenttiä ja antaa hiuksille syvän, ruusukultaisen sävyn. Toning Treatment sävyttää hieman shampoota hienovaraisemmin ja auttaa säilyttämään hiusvärin hehkun. Hiusväri pysyy eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Katso videolta, miltä herkullinen ruusukulta näyttää syyshiuksissa!

 

Ennen ja jälkeen:

Mahogany: täydellinen sekoitus ruskeaa ja punaista

Color Mask Toning Treatment Mahogany on ruskeiksi värjätyille hiuksille tarkoitettu, sävyttävä tehohoito. Väripigmentit antavat hiuksille kauniin mahonginruskean vivahteen. Tehohoidon kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia, antavat upean kiillon sekä pitävät hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Katso videolta upea, mahonginruskea lopputulos!

 

Ennen ja jälkeen:

3.7 20 arviota
Kerro mielipiteesi

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit