Tuotetieto

Four Reasons Optima – hiusväri moderniin makuun

5.7.2019, Johanna

Four Reasons -tuoteperheen uusi kampaamoissa käytettävä hiusväri Optima on vastaus monen toiveisiin: Optima jättää hiukset hyväkuntoisiksi ja hoidetuiksi, antaa kiiltäviä, kuulaita ja sävykkäitä lopputuloksia ilman voimakasta tyvikasvua, ja on myös 100 % vegaaninen ja täysin hajusteeton. Tänä vuonna lanseerattu Optima on jo voittanut puolelleen ne, jotka vaativat hiusväriltään hitusen enemmän – joko olet kokeillut?

Vielä kymmenisen vuotta sitten kukaan ei juurikaan miettinyt kampaajan tuolissa istuessaan, millaista hiusväriä kampaaja mahtaa käyttää. Ihmisten tietoisuus kosmetiikassa käytettävistä ainesosista ja tuotteiden koostumuksista lisääntyy kuitenkin koko ajan, ja vaatimukset myös kampaamoissa käytettäville tuotteille ovat kasvaneet ajan myötä. Kampaamossa hiuksiaan värjäävät osaavat jo kysyä hiusväriä, joka vastaa heidän toiveitaan esimerkiksi hajusteiden käytön tai vegaanisen koostumuksen suhteen.

Halusimme vastata entistäkin paremmin kaikkien kampaamopalveluita käyttävien tarpeisiin, kun kehitimme modernin hiusvärimme, Four Reasons Optiman. Optiman tuotekehityksessä on otettu monella tapaa huomioon nykypäivän vaatimukset koostumuksessa käytettyjen ainesosien suhteen sekä siinä, miltä lopputulos näyttää hiuksissa.

Vegaanista hiusten värjäystä

Eettisesti valmistettu, vegaaninen koostumus oli korkealla prioriteettilistallamme, kun kehitimme uutta hiusväriä. Optimassa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia, eli se on 100 % vegaaninen hiusväri. Myös kaikki muut värisarjamme ovat vegaanisia, sillä hyvä hiusväri ei tarvitse koostumukseensa mitään eläinperäistä antaakseen upeita lopputuloksia.

Hajusteeton hiusväri

Four Reasons Optima on myös täysin hajusteeton hiusväri. Hajusteille herkistyneet eivät luonnollisestikaan toivo hiuksiinsa käytettäviin tuotteisiin minkäänlaisia hajusteita, ja on myös paljon ihmisiä, jotka eivät yksinkertaisesti pidä hajustetuista tuotteista. Tämän vuoksi halusimme luoda hiusvärin, joka sopii kaikille, hajustemieltymyksistä riippumatta.

Joillekin ylelliset tuoksut ovat kuitenkin tärkeä osa hemmottelevaa kampaamokokemusta, joten halusimme huomioida myös heidät kehittämällä *Mood Booster* -tuoksutipat, joita hiusväriin lisäämällä saadaan helposti tehtyä värjäyshetkestä rentouttavan vihreän teen tai piristävän hedelmäisen tuoksuinen.

Ei voimakasta tyvikasvua

Yksi tyypillisimmistä toiveista kampaamon tuoliin istahtavalta asiakkaalta on, että hiusväri ei aiheuttaisi voimakasta tyvikasvua, jota täytyy olla kahden viikon välein värjäilemässä piiloon. Optima -hiusvärin pysyvyys on huippuluokkaa, mutta se haalistuu kauniisti ja tasaisesti ajan myötä, eikä vaadi tyviväriä samalla tavalla ja niin usein kuin perinteiset kestovärit.

Luonnollisesti hoitava hiusväri

Optiman hoitava, hiukset hyväkuntoisiksi jättävä koostumus perustuu kehittämämme *HydraRepair™*-teknologiaan sekä ravitseviin, hiusten kiiltoa lisääviin luonnonöljyihin – alla neljä syytä Optiman hyväkuntoisiin lopputuloksiin:

#1 HydraRepair™-teknologiassa yhdistyvät vegaaninen, kasvipohjainen keratiini sekä kasvipohjainen kollageeni. Phytokeratiini korjaa hiuksen vaurioita ja vahvistaa niitä, ja tehokosteuttava phytokollageeni huolehtii siitä, ettei hiusten kosteustasapaino kärsi värjäyksen aikana.
#2 Valkohilpan siemenöljy antaa hiuksille näyttävän, hiusväriä upeasti korostavan kiillon.
#3 Aito Monoi de Tahiti -öljy vahvistaa hauraita, kuivia hiuksia ja tehokosteuttaa hiusta pintaa syvemmältä.
#4 Ravitseva Baobab-öljy sisältää korkean pitoisuuden A-, D-, E-, ja F-vitamiineja ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti.

Kuulaat sävyt, kristallimainen kiilto

Optiman sävyt ovat moderneja, luonnollisia vivahteita, jotka eivät koskaan näytä hiuksissa ”maalatuilta” vaan kauniin kuultavilta ja valoa heijastavilta. Optima on myös saanut kiitosta intensiivisestä, pitkään kestävästä kiillostaan, joka puolestaan korostaa tuoretta hiusväriä näyttävästi ja tuo esiin sen kaikki vivahteet.

Valovoimaiset vaaleat

Monen kampaamossa hiuksiaan värjäävän toiveena on mahdollisimman kaunis ja luonnollinen vaalea hiusväri, ja parasta onkin jättää laadukas hiusten vaalennus alan ammattilaisen tehtäväksi.

Optiman suursuosio upeiden vaaleiden värjäystulosten luojana on enemmän kuin ansaittua; sen vaaleiden sävyjen valikoima on monipuolinen ja antaa puhtaita ja kirkkaita lopputuloksia. Kellertävät vivahteet ovat historiaa, kun Optiman pidetyt Highlift-sävyt pääsevät tositoimiin vaaleaa hiusväriä haluavien hiuksissa.

Four Reasons Optiman 98 täyteläistä sävyä odottavat tilaisuutta hurmata sinut ja hiuksesi – tiedustele tätä hiusväriä seuraavalla kampaamokäynnillä kampaajaltasi!

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi
Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit