Inspiraatio Yhteistyö

Four Reasons ❤️ Saara Aalto

5.10.2020, Mira

Perheemme on saanut uuden jäsenen: huippuartisti Saara Aalto yhdistää voimansa kanssamme. Olemme tästä yhteistyöstä innoissamme Saara on upea persoona, joka jakaa arvomme ja missiomme. Hän kulkee rohkeasti omaa polkuaan.

Olemme mukana myös Saaran uudella musiikkivideolla, emmekä voisi olla hänestä ylpeämpiä. Artistin uuden kappaleen When The Sun Goes Down video on kuvattu Lontoossa ja sillä nähdään myös yksi Englannin tunnetuimmista drag queeneista, Baga Chipz. Kappale on herättänyt suurta kiinnostusta ympäri Euroopan, ja se on lisätty mm. brittiläisen The Hits Radion Pride-soittolistalle. Kuuntele biisi ja katso upea musiikkivideo alta.

Psst. Jos katsot tarkkaan, näet videolla uudistuneet, herkulliset Four Reasons Original -sarjan pakkaukset ensimmäisten joukossa. Saara pääsi uuden perheenjäsenen kunnia-asemastaan johtuen testaamaan herkkupullojen sisältöjä jo etukäteen, sinulle näitä ihanuuksia on saatavilla tammikuusta alkaen!

 

”Four Reasons on hiusalan kapinallinen, jonka missio on taistella jatkuvaa täydellisyyden tavoittelua vastaan ja omilla valinnoillaan kannustaa jokaista rakastamaan itseään sellaisena kuin on. Meidän arvot ja elämäntehtävät sopivat täydellisesti yhteen ja olin super innoissani, kun löysin suomalaisen brändin, jonka kanssa voisin yhdessä viedä suomalaista osaamista ja rohkeutta maailmalle. Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä!” Saara kuvailee fiiliksiään ja kirjoittaa Instagramiin: ”We were meant to be together!!!”

Niinpä! Tunne on molemminpuolinen, Saara. Haluammekin toivottaa uuden jäsenen tervetulleeksi perheeseen meille jo tutulla tavalla. Yrityksessämme on tapana koota yhteen jokaisesta uudesta henkilöstä kuvaus, johon kaikki saavat sanoa toisesta jotakin mukavaa – löydät meidän kaikkien kuvaukset täältä. Täältä siis pesee:

”Saara on superlahjakas laulaja, jonka kaikesta tekemisestä paistaa positiivinen asenne elämään. Hän on pirteä, iloinen ja kupliva persoona, joka on viimeisen parin viikon aikana ilmestynyt erään työntekijämme uniin peuroille korkeita nuotteja lurittelevana Disney-prinsessana. Saara edustaa kaikkea sitä, mitä me arvostamme: sitkeyttä, elämäniloa ja taitoa tehdä arjesta juhlaa. Jos häntä pitäisi kuvailla yhdellä lauseella, olisi se uusista Four Reasons Original -pulloistakin löytyvä lausahdus: Character can’t be photoshopped. Saara on aidosti oma itsensä.”

Tervetuloa perheeseen!

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!