Inspiraatio

Milloin viimeksi kehuit kaveria? Näytimme esimerkkiä – kurkkaa kauniit sanat!

11.10.2019, Mira

Me Four Reasonsilla tahdomme kannustaa sinua hyväksymään itsesi ja muut juuri sellaisina, kuin olette. Toivomme, että tunnet olevasi arvokas, hyväksyt epätäydellisyytesi ja uskot kykyihisi. Hyvä itsetunto kuitenkin näkyy myös siinä, miten kohtelemme muita.

On oman hyvinvointimme kannalta tärkeää arvostaa ympärillämme olevia ihmisiä sekä kunnioittaa toisten mielipiteitä ja osaamista. Kun tahdot kasvattaa omaa osaamistasi ja kehittyä ihmisenä, mieti lähipiiriäsi. Mitä heissä arvostat, mitä voisit heiltä oppia? Sen sijaan, että pönkittäisimme omaa itsetuntoamme muiden kustannuksella, suosittelemme iloitsemaan muiden onnistumisista ja menestyksestä.

Päätimme Four Reasonsilla piristää päiväämme puhumalla toisillemme kauniisti. Hyvällä mielellä ilmapiiri kevenee, elämä maistuu taas makeammalta ja työtkin sujuvat sutjakkaammin! Muodostimme toimistoltamme neljä paria, joiden kauniit sanat toisilleen voit lukea alta:

 #1 Kalle ja Monna

Kallen kauniit sanat Monnalle

“Rakas Monna, mä arvostan ja ihailen sun asennetta. Sä oot räiskyvä, ja siinä juuri hieman erilainen kuin minä. Mä tykkään viettää aikaani sellaisten ihmisten kanssa, jotka räiskyy, on iloisia ja hersyviä sekä nauraa ääneen kovaa – sun kanssa ei ole koskaan tylsää. Toinen asia mistä sussa tykkään tosi paljon on se, että sä oot rehellinen ja sanot asiat suoraan.”

Monnan kauniit sanat Kallelle

“Kalle, sä oot aivan ihana ihminen ja mä arvostan sua tosi, tosi paljon. Se ei oo ehkä itsestäänselvyys, koska kaikki ei aina ansaitse arvostusta. Tykkään siitä, että sä oot tosi jalat maassa -tyyppi ja just sit taas se mun vastakohta – mä saan heitellä ideoita ja sä oot silleen järkevästi, että ”hold your horses”.

Sun kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja mä tykkään siitä, että sä oot tosi jämpti. Sä sanot omat mielipiteet ääneen, ja yleensä kun sul on joku mielipide, niin se on myös hyvä. Kun jotain sanot niin se on asiaa.”

#2 Mira ja Elisa

Miran kauniit sanat Elisalle

“Mie arvostan ihan hulluna sitä, kuinka lahjakas oot siinä mitä teet. Oot älyttömän taitava kampaaja, mutta sen lisäksi mun mielestä on siistiä, kuinka luontainen lahjakkuus sulla on valjastaa nykypäivän työkalut oman osaamisesi markkinointiin. Sie oot inspiroiva, innostava ja positiivinen persoona. Ja vaikka sulla on ihan järjetön draivi tehdä asioita ja saada aikaiseksi, niin sua on aina helppo lähestyä ja tulla juttelemaan. Siusta huokuu lempeys, jolla suhtaudut sekä asioihin että ihmisiin.”

Elisan kauniit sanat Miralle

“Me ei olla kauhean kauaa tehty yhdessä töitä, mutta ensimmäisiä asioita mitä oon oppinut on se, että susta huokuu sellainen positiivinen energia. Sun huoneeseen on aina kiva tulla, eikä koskaan ole mikään mörrimöykky vastassa. Aina jos on kysyttävää, niin vastauksen saa iloisen positiivisella viballa.

Mä oon huomannut meidän yhteisissä palavereissa, että sulla on tosi hyvä työmoraali ja oot tosi täsmällinen ja tarkka. Ja vaikka on aika hankala yhdistää tosi tarkkaa ja tosi luovaa, niin sulla yhdistyy kivasti ne molemmat.

Ja mä myös kyyläsin sua Instagramissa, että oppisin tuntemaan sut vielä paremmin! Sieltä mä huomasin, että sun ystävät on varmasti tosi onnellisia, kun sä oot niiden ystävä, koska siellä oli kaikkia ihania juttuja teistä.”

#3 Arto ja Harri

Arton kauniit sanat Harrille

“Harri se on iloinen veikko! Sä oot alan kovin jätkä – kellään ei ole niin syvään osaamiseen ja tietoon perustuvaa ymmärrystä kemiasta, tuotteista ja tästä koko alasta. Sä oot pirun hyvä esiintyjä. Mä taas kattelin tiistai-iltana kiertueella, että sä oot ihan kingi. Oot rauhallinen ja tiedät mistä puhut.”

Harrin kauniit sanat Artolle

“Arto on ehkä viisaimpia ihmisiä, joita mä tunnen. Ja se viisaus ei kuulu sun päälauseessa, vaan sivulauseessa. Ja se juontaa myöskin sun huumorintajuun – suurin osa ihmisistä ymmärtää sitä huumoria vasta viikon päästä.

Sä tiedät yllättävän paljon asioista, joista monilla ei oo mitään käsitystä. Voisin veikata, että sä luet aika paljon. Se kuvastuu sun puheessa, mutta ei oo päällepäin liimattua – se kertoo asioiden takapuolella olevien juttujen ymmärryksestä ja hahmotuskyvystä. Vaikka muita ei pitäisi kadehtia, niin se tiedonjano on kyllä kadehdittava ominaisuus.

Sulla on myöskin tosi hyvä kyky sulautua erilaisten ihmisten kanssa olemiseen. Pystyt esimerkiksi ulkomaisten vieraiden kanssa sopeutumaan erilaisiin kulttuureihin ja erilaisiin persooniin niin, että kaikilla on hyvä olla.”

#4 Titu ja Henna

Titun kauniit sanat Hennalle

“Henna, sä oot meidän toimiston ja tiimin tuorein lisäys. Tässä parissa viikossa oon kyllä oppinut sua jo tuntemaan, ja oot tehnyt suuren vaikutuksen sillä, että olet niin ihanan iloinen, ystävällinen ja valoisa. Sä oot aina oikein kadehdittavan hyvällä tuulella, täytyy sanoa.

Tuntuu, että sulle mikään asia ei ole mahdoton – suhtaudut kaikkiin haasteisiin yhtä innostuneesti ja optimistisesti. Sulle ei tosissaan ole esteitä, vaan ne on mahdollisuuksia. Susta huokuu ihana zeniläinen rauhallisuus ja seesteisyys, ja mun on vaikea uskoa että mistään pillastuisit. Oot sisäisesti ja ulkoisesti kaunis, ihana lisä meidän tiimiin ja loistopakkaus!”

Hennan kauniit sanat Titulle

“Titu, me ollaan tunnettu vasta muutama viikko, mutta päällimmäisenä mitä oon susta huomannut, niin sä suhtaudut sun työhön tosi intohimoisesti ja oot tosi ammattitaitoinen. Huomaa, että sä välität siitä mitä teet. Parasta sussa on mun mielestä se, että sä oot tosi lämminhenkinen ja hauska, sul on hauskat jutut. Mä aina tuun sun seurassa hyvälle tuulelle. Koen, että sä oot semmonen toimiston valopilkku, ja aina huolehtimassa kaikista ja kaikesta.”

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit