Tuotetieto Uutiset

Suomen suosituin Color Mask on nyt Four Reasons Color Mask

8.10.2019, Johanna

Suomen suosituin hiuksia sävyttävä Color Mask -tuotesarja siirtyy uudelle vuosikymmenelle viehkeän värikkäänä, elegantisti uudistuneena! Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä pesu- ja hoitotuotteita, joilla voit korostaa ja ylläpitää hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti.

Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Upeat uutuussävyt helpottavat tämän hetken trendikkäimpien hiusvärien ylläpitoa ja sävyttämistä kotona!

Nämä neljä asiaa tekevät uudesta Four Reasons Color Mask -tuotesarjasta värjättyjen hiusten luotetuimman ystävän:

#1 Tunnettu brändi ja kategoriansa tunnetuin tuotesarja yhdistyvät

Four Reasons -brändiuudistuksen myötä vanhat tutut Color Mask -tuotteet siirtyvät Four Reasons -tuoteperheeseen. Jopa 80 % värjättyjen hiusten tuotteita käyttävistä suomalaisnaisista tuntee Color Mask -tuotteet mutta suhtautuu samaan aikaan niiden pakkausuudistukseen positiivisesti ja odottaen. Tämä käy ilmi Pentagon Insight -tutkimusyhtiöllä teettämästämme kuluttajatutkimuksesta.

#2 Pigmenttirikas, hiuksia vahvistava, vegaaninen koostumus

Four Reasons Color Mask -tuotevalikoima pohjautuu aiempiin Color Mask -tuotteisiimme, joiden koostumuksia on hiottu vegaanisiksi sekä entistä hoitavammiksi ja pigmenttisemmiksi. Eniten sävypigmenttiä on Four Reasons Color Mask Shampoissa, jotka pesevät hiukset hellävaraisesti ilman sulfaatteja. Color Mask -tehohoidot sisältävät hiuksia vahvistavia kasvipohjaisia proteiineja ja aminohappoja. Sävyn kirkastuksen lisäksi Color Mask -tuotteet antavat hiuksille upean kiillon! Four Reasons Color Mask -tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

#3 Upeita, ajankohtaisia uutuussävyjä ikisuosikkien rinnalle

Four Reasons Color Mask -tuotteiden ajankohtaisesta sävyvalikoimasta löydät sopivat ylläpitotuotteet kaikkiin kampaamossa tehtäviin värjäystöihin. Neljä herkullista uutuussävyä, Bronze, Rose, Rose Gold ja Mahogany, ovat vastaus tämän hetken kysytyimpien hiusvärien ylläpitoon ja nopeaan sävyttämiseen. Vanhat supersuosikit, kuten vaaleiden hiusten sävyt Pearl ja Silver, siirtyvät Four Reasons Color Mask -tuotesarjaan uudistettuina. Kaikki Color Mask -sävyt ovat myös sekoiteltavissa keskenään – näin jokainen voi halutessaan tuunata niistä juuri itselleen sopivan yksilöllisen sävyn.

#4 Kuluttajien valitsema, sävyvalintaa helpottava pakkausdesign

Uusi, harmonisen elegantti pakkausdesign valikoitui Four Reasons Color Mask -sarjaan erilaisten designvaihtoehtojen joukosta kuluttajapaneelin palautteen perusteella. Uusi, liukuvärjätty pakkausdesign herätti tutkimuksessa selvästi eniten kiinnostusta sekä Color Mask -tuotteista kiinnostuneiden että niitä jo ennestään käyttävien kuluttajien keskuudessa. Jopa 71 % kertoi olevansa kiinnostunut kokeilemaan Four Reasons Color Mask -tuotteita pakkauksen perusteella!

Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi!

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MarikaPaula Vahtola Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Paula Vahtola
Guest
Paula Vahtola

Hei,
vinkki: kehittäkää Color Mask -tuotteesta myös hajusteettomat versiot, niin hajusteyliherkätkin voivat tuotetta käyttää. Meitä on paljon, jotka kaipaisivat tuotetta hajusteettomana.

Marika

Hei Paula! Kiitos viestistäsi ja vinkistä, se on välitetty tuotekehitysosastollemme. Aurinkoa päivääsi!

Takaisin ylös