Voimakkaat suoravärisävyt

Honey, I’m home! Suomen suosituin sävyttävien hiustuotteiden armeija eli Color Mask -tuotesarja on saanut joukkoihinsa odotetut, superintensiivisesti sävyttävät tehohoidot.. tai hoitoainepohjaiset suoravärit. Kutsu minua miksi ikinä tahdot, babe. Tärkeintä ei ole nimeni, vaan se mitä teen. Four Reasons Color Mask Intense -tuotevalikoimaan kuuluu neljä voimakasta, hehkuvaa väriä: Blue, Fuchsia, Violet ja Pink. Siitä huolimatta lempivärini on vihreä: jokainen tuote on 100 % vegaaninen, ammoniakiton ja pakattu kierrätettävään muoviin.

Runsas määrä korkealaatuisia väripigmenttejä antaa hiuksiin intensiivisen sävyn ja voimakkaan lopputuloksen, joka kestää pitkään ja haalistuu kauniisti. Kasvipohjaiset aktiiviaineet vahvistavat, hoitavat ja antavat upean kiillon − hiusväri pysyy hehkuvan eloisana, hiukset terveinä ja hyvinvoivina.

Tahdotko todella kirkkaan sinisen, fuksianpunaisen, pinkin tai violetin sävyn, joka levittyy helposti ja kauniisti, kestää melkein liian pitkään ja antaa upean, hehkuvan kiillon? Ota minut.

OMG, that was intense.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 4 tulosta