Yhteistyö

Suomenlinnan kesäteatterissa luotetaan Four Reasons -hiustuotteisiin

30.8.2019, Monna

On vahaa ja vaahtoa, kirkasta ja kiiltoa, väriä ja suihketta, shampoota ja hoitoainetta. Teatterin pukuhuoneen hyllyt notkuvat ihania Four Reasons -tuotteita, joista tänä kesänä on nauttinut Idän Pikajunan Arvoituksen työryhmä. Juha Kokkosen ohjaamaa Idän Pikajunan Arvoitusta esitetään Suomenlinnan kesäteatterissa 31.8. asti.

Näyttelijä Lasse Viitamäki kertoo käyttävänsä sitruksen tuoksuista Hard Wax -hiusvahaa esityksissä päivittäin ja kehuu sen tuoksuvan ”tosi hyvältä”. Myös Spider-vaha on ollut kovassa käytössä sen antaman rakenteen ja vahvan pidon ansiosta. “Sillä kyllä pysyy koko kahden tunnin esityksen ajan”, kuittaavat työryhmän miehet. Kristo Salmisen esittämän Hercule Poirot’nkaan murhanselvittelyä eivät enää hiukset silmillä häiritse.

Toni Wahlströmin roolihahmolle Boucille on stressaavan työnsä vuoksi ilmestynyt jo harmaita hiuksia, joiden värin Toni pitää kunnossa Four Reasons Blond– ja Silver-pesutuotteilla. Esityksiä varten tyvikasvuun lisätään Root Cover Ice Blond -hiusvärisuihketta, jonka avulla voidaan kätevästi pitkittää värjäysväliä.

Näyttelijöiden täytyy pitää erityisen hyvää huolta hiuksistaan, sillä niitä käsitellään paljon ja usein. Omat hiukset laitetaan usein tiukoille leteille, joihin esityksissä käytettävät peruukit ja lisäkkeet kiinnitetään. Asta Sveholm suihkuttaa aina ennen käsittelyä hiuksiinsa Moisture Mist -hoitosuihketta ja lisäilee sitä tarvittaessa kampausta tehdessään. Se kosteuttaa hiuksia ja rauhoittaa hiuspohjaa. Myös Argan Beauty Serum antaa runsaasti käsitellyille hiuksille elinvoimaa. Tuote ei latista, ja se suojaa hiuksia föönin ja suoristusraudan lämmöltä.

Naisten pukuhuoneessa tuoksuu lakka, meikkipuuteri ja karkki – liekö joku napannut irtokarkkeja mantereelta mukaansa tai sitten se on vesimelonin tuoksuinen Freezer-viimeistelysuihke. Laadukkaat muotoilutuotteet pitävät hiukset kuosissa näyttelyn tuoksinassa, jossa kampauksilta kaivataan erityisesti pitkäkestoisuutta. Näyttelijä Tuulia Elorannan hiukset viimeistellään Shaper-muotoilusuihkeella, jotta kampaus pysyy kasassa koko esityksen ajan. Four Reasons Professional Dry Shine Spray antaa hohdetta ja viimeisen silauksen ennen lavalle astumista.

Suomenlinnan kesäteatterissa hiusasiat ovat siis kunnossa, vaikka yllä olevassa kuvassa ilmeet ovatkin kuin huonona hiuspäivänä!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!