Inspiraatio

Maanläheisen sävyn mausteeksi ihanat pastellivivahteet

9.1.2019, Four Reasons

Maanläheisten sävyjen mausteeksi sopii hienostuneet pastellivivahteet. Pastellisävyt sopivat myös vaaleiden hiusten viimeistelyyn, kun halutaan antaa lopputulokselle kevyt, pastellinen vivahde.

KC Color Luxima Pure Pastels -sävyillä voit luoda moderneja ja trendikkäitä pastellisia vivahteita sekä saada samalla Luximalle ominaisen, huikean kiillon ja kuulakkaan värjäystuloksen. Kaikkia sävyjä voi joko käyttää yksistään, laveerata Clear-sävyn kanssa haluamaansa intensiteettiin tai sekoittaa muiden sävyjen joukkoon.

Vinkki vaaleiden hiusten luonnolliseen sävyttämiseen

”Vaaleiden hiusten värjäys luonnollisemmaksi toteutettiin raidoittamalla hiukset ensiksi KC Color Velvety sävyillä 7.1, 7.2 ja 7.3. Pesupaikalla vaaleat kohdat sävytettiin Luxima Earth Tones -sävyillä Nutmeg (8–10.77) ja Biscuit (8–10.33).”

Värjäys ja resepti: Vaaleiden hiusten spesialisti ja KC Team -kouluttaja Elisa Cavén.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit