Inspiraatio Tuotetieto Uutiset

Vuoden 2022 paras tuote on Four Reasons Original Volume Texture Spray

14.12.2022, Monna

Me Naiset -lehti palkitsi Vuoden parhaat 2022 -kosmetiikkatuotteet. Four Reasons Original Volume Texture Spray on vuoden paras rakennesuihke! Lue Four Reasons -kouluttajien Elisa Cavénin ja Linda Lehdon vinkit tuotteen käyttöön.

”Hyvän rakennesuihkeen tunnistaa siitä, että se tuo runsautta ja kitkaa hiuksiin eikä karkaa niistä muotoiltaessa. Kotimainen suihke täyttää odotukset”, kerrotaan Me Naiset -lehden raadista.

 

Four Reasons Original Volume Texture Sprayn hienojakoinen koostumus jättää hiukset luonnollisen pehmeiksi ja ilmaviksi. Herkullisen tuoksuinen viimeistelysuihke häivyttää myös tyven ylimääräistä rasvaisuutta.

“Tuoksu on kuin karkkia, muttei liian makea”, kommentoi Me Naiset -raati.

 

Näin käytät volyymisuihketta

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavén vinkkaa: “Käytän tuotetta kampausten alla tukemaan tyvialuetta. Volume Texture Spray toimii hyvänä boostina jokapäiväisiin hiuksiin. Tämä pitää hiukset kohotettuna pitkään.”

Linda Lehto komppaa Elisaa ja jatkaa: ”Suihkuta viimeisenä föönauksen tai kiharruksen jälkeen tyvelle jakaus jakaukselta ja sen jälkeen vielä tarvittaessa pituuksiin ja latvoihin. Voit huoletta käyttää tuotetta myös runsaammin, sillä suihke ei tahmaa vaan antaa hyvin toimivan kuivan tekstuurin. Pysyy koko päivän hiuksissa vaikka hiuksia pöyhisikin päivän aikana.”

Tiesithän, että kaikki Four Reasons -tuotteet ovat 100 % vegaanisia? Lisäksi pakkaus on täysin kierrätettävä: kun surullinen päivä koittaa ja pullo on tyhjä, lajittele korkki muovijätteeseen ja täysin tyhjä aerosolipullo metallinkeräykseen! Täysin tyhjän pullon tunnistat hiljaisuudesta: se ei enää hölsky eikä pihise, kun suutinta painetaan.

Katso kaikki Four Reasons Original -sarjan tuotteet täältä.

 


 

Tiesitkö, että ostamalla tuotteen kampaamohaun kautta, tuet samalla valitsemaasi kampaamoa? Sinulle ei aiheudu ylimääräisiä kuluja ja kampaaja saa saman katteen kuin omasta liikkeestäänkin myydessä. Jep, myös ostoksia voi tehdä vastuullisesti. Pääset kampaamohakuun tästä.

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!