Inspiraatio

Vältä nämä virheet suoravärin käytössä

23.7.2020, Marika

Mielitkö Alman kirkkaan keltaisia kutreja tai Sannin värikkäitä suortuvia? Vastaus on suoraväri, helppo ja nopea tuote, jolla loihdit helposti hiuksiisi vaikka kaikki sateenkaaren sävyt. Suoraväriä on helppo ja hauska käyttää, mutta onnistuakseen täydellisesti on hyvä tuntea suoravärin luonne. Näillä ohjeilla vältät yleisimmät virheet suoravärin käytössä.

1. Mitä vaaleampi pohja, sitä värikylläisempi lopputulos!

Loistaakseen kirkkaimmillaan ja puhtaimmillaan suoraväri vaatii puhtaanvaalean pohjan. Harvalla meistä on luonnostaan täysin vaaleat hiukset, joten yleensä vaaleat ja kirkkaat lopputulokset vaativat hiusten vaalentamisen ennen suoravärjäystä. Pyydä kampaajaasi auttamaan värin valinnassa ja varmista, että valitset sävyn, joka näkyy hiuksissasi haluamallasi tavalla.

2. “Avaa” hius ennen värin levittämistä!

Koostumukseltaan geelimäinen Color Mask Art -suoraväri suositellaan levittämään pyyhekuivaan hiukseen. Tasaisimman värin saat, kun peset hiukset ensin syväpuhdistavalla shampoolla ilman hoitoainetta. Tämä helpottaa pigmentin kiinnittymistä hiuksiin.

3. Käytä ammattilaista, kun haluat priimaa!

Jos haluat juuri tietynlaisen lopputuloksen, kuten Alman keltaisen, on syytä kääntyä hiusammattilaisen puoleen. Jos kuitenkin haluat päästää oman luovuutesi valloilleen Color Mask Art -värisävyjen kanssa, kannattaa hiukset ainakin vaalentaa ensin kampaajalla, minkä jälkeen tasainen vaalea pohjaväri antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet toteuttaa se täydellinen, juuri oma tyylisi.

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.