Inspiraatio

Unelmiesi intensiivinen hiusväri kotona – Näin vältät virheet suoravärin käytössä!

10.6.2021, Meri

Haaveiletko Tuulin värikkäistä suortuvista tai räväyttävästä split dye -värjäyksestä? Saat kirkkaan ja intensiivisen sävyn aikaan kotona käyttämällä suoraväriä. Suoraväriä on helppo ja hauska käyttää, mutta jotta saat aikaan täydellisen tuloksen, ota huomioon seuraavat sudenkuopat. Näillä ohjeilla vältät virheet suoravärin käytössä!

Suoraväri on tuote, jolla omat hiukset saa muutettua käden käänteessä huomiotaherättäviksi katseenkääntäjiksi. Jos kyseessä on kuitenkin ensimmäinen värjäyskertasi, kannattaa sinun huolehtia asiaankuuluvista varotoimista. Ja vaikka olisitkin jo kokenut suoravärien käyttäjä, ei kertaus ole koskaan pahasta. Jos olet yhtään epävarma prosessista johon olet ryhtymässä, kannattaa sinun suosiolla hakeutua ammattilaisen luokse. Mikäli olet “tee se itse” -henkilö, lue nämä vinkit ja olet valmis koitokseen!

Katso täältä, mikä Color Mask -tuote on sinulle se sopivin.

 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty usko pois

On muutama seikka, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen värjäyksen aloittamista, jotta vältyt pahimmilta mokilta. Ensinnäkin: käytä hanskoja! Ethän halua, että ihosi muistuttaa Smurffia tai My Little Ponya hiusten värjäämisen tuloksena? Niin arvelimmekin. Muista myös peittää vaaleat pinnat ja vaihtaa tyynyliinasi johonkin muuhun kuin siihen valkoiseen lempiliinaasi.

Loistaakseen kirkkaimmillaan ja puhtaimmillaan vaatii suoraväri vaalean pohjan. Harvalla meistä on luonnostaan täysin vaaleat hiukset, joten yleensä vaaleat ja kirkkaat lopputulokset vaativat hiusten vaalentamisen ennen suoravärjäystä. Kannattaa myös kokeilla suoraväriä esimerkiksi valkoiselle paperille ennen kuin alat itse värjäämään hiusta. Näin varmistat, että väri on juuri sellainen kuin haluat.

 

Sitten värjätään!

Levitä suoraväri aina pestyihin hiuksiin. Levitä väri kuiviin hiuksiin, jos haluat intensiivisemmän lopputuloksen, ja kosteaan tukkaan jos haluat maltillisemman sävyn. Suosittelemme kuitenkin pääsääntöisesti levittämään värin pyyhekuivaan hiukseen. Tasaisimman ja pigmenttirikkaimman värin saat, kun peset hiukset ensin syväpuhdistavalla shampoolla, kuten Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoolla, ilman hoitoainetta. Myös suoravärin vaikutusaika vaikuttaa lopputulokseen: mitä kauemmin annat värin vaikuttaa, sitä intensiivisempi tulos.

Four Reasons Color Mask Intense -sarjan tuotteet ovat tehohoitavia suoravärejä, joiden tuloksena on V-O-I-M-A-K-A-S ja intensiivinen sävy sekä upea kiilto. Voit halutessasi sekoittaa tuotetta värittömään hoitoaineeseen, jolloin saat aikaan pastellisemman sävyn. Intense-suoravärillä loihdit hiuksiisi erilaisia ja hauskoja tyylejä split dye -värjäyksestä etuhiusten blokkivärjäykseen. Kokeilemalla eri sävyjä ja sekoittelemalla niitä keskenään tai hoitoaineeseen saat aikaan juuri sinulle sopivimman tyylin!

Color Mask Intense -tuotesarjasta löydät neljä eri kirkasta sävyä: Blue, Fuchsia, Pink ja Violet. Color Mask Intense -suoravärit hoitavat hiuksia ja luovat niihin upean kiillon kasvipohjaisten aktiiviaineiden avulla. Runsas määrä korkealaatuisia pigmenttejä luo voimakkaan lopputuloksen, joka pysyy pitkään ja haalistuu kauniisti. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia!

 

Oman elämäsi Picasso vai kampaajan luottavainen muusa?

Jos et ole koskaan kokeillut suoravärejä tai sävytteitä, kannattaa sinun ensimmäisellä kerralla kääntyä kampaajan puoleen. Kurkkaa täältä kampaamohakumme, jos oma luottokampaaja on vielä hakusessa.

Jos sen sijaan olet tottunut suoravärien käyttäjä tai oman elämäsi Picasso, ota rohkeasti Color Mask Intense -purkki käteen ja ala maalata! Suosittelemme kuitenkin, että vaalennat hiuksesi ensin kampaajalla, minkä jälkeen tasaisen vaalea pohjaväri antaa sinulle puhtaan pohjan toteuttaa se täydellinen, juuri oma tyylisi.

 

Muista myös värin ylläpito!

Suoravärillä sävytetyn hiuksen jälkihoito on vähintään yhtä tarkkaa puuhaa kuin itse värjääminen. Pese hiukset mahdollisimman harvoin ja viileällä vedellä, jos haluat värin kestävän todella pitkään. Color Mask Intensen pysyvyys on erittäin hyvä, joten voit luottaa pitkäkestoisiin tuloksiin, kunhan pidät itse myös huolta hiuksistasi.

Pidä hiustesi väriä yllä aina tarvittaessa pesujen yhteydessä esimerkiksi valmiilla seoksella. Ylläpitävä seos voi olla esimerkiksi sekoitus lempihoitoainettasi sekä Color Mask Intense -suoraväriä.

Lämpölaitteiden käyttöä kannattaa vältellä mahdollisuuksien mukaan, sillä lämpö kuluttaa hiusta ja väriä. Tee siis kiharrusraudan sijaan kiharat yön yli vaikka kylpytakin narulla tai pikkareilla (kyllä, luit oikein). Katso täältä, miten onnistut luomaan täydelliset kiharat ilman lämpöä!

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.