Silky Moisture

Valitse kosteuttavat Silky Moisture -hiustuotteet, kun hiuksesi ovat menettäneet joustavuutta ja liikkuvuutta tai ne pörrööntyvät sekä sähköistyvät helposti. Silky Moisture -shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio kosteuttavat hiuksiasi tehokkaasti ja tekevät niistä elinvoimaisen kiiltävät. Kun hiuksesi ovat paksut ja karheat, Silky Moisture -tuotteet antavat kosteutta ja joustavuutta sekä pehmeää puhtautta.

#1 Kosteutta
#2 Joustavuutta
#3 Kiiltoa
#4 Elinvoimaa

Kosteuttava shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio kuiville hiuksille

Four Reasons Professional Silky Moisture -tuotesarjasta löydät kosteuttavan shampoon, hoitoaineen sekä hiusnaamion, jotka yhdessä elvyttävät kuivat ja käsitellyt hiuksesi takaisin kauniin eloisiksi ja sileiksi. Olemme valinneet ammattilaislaatuisiin Silky Moisture -tuotteisiin vain parhaita raaka-aineita: tuotteiden sisältämät kasviproteiinit, betaiini sekä sheavoi vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä silkinpehmeät.

Silky Moisture Shampoo kosteuttaa hiuksiasi intensiivisesti sekä puhdistaa ja hoitaa hiuksia antaen niille lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Herneproteiini vahvistaa ja parantaa hiusten kuntoa, ja betaiini auttaa säilyttämään hiusten ihanteellisen kosteustasapainon.

Silky Moisture Conditioner selvittää hiukset tehokkaasti ja antaa upeaa kiiltoa hiuksia latistamatta. Tehokkaasti kosteuttava hoitoaine sopii loistavasti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tuotteen sisältämä sheavoi ravitsee ja tekee hiuksista terveen pehmeät.

Silky Moisture Treatment hiusnaamio antaa hiuksille vahvuutta, sileyttä, kosteutta ja tervettä kiiltoa. Hemmottelee hiuksiasi, kun ne kaipaavat ylimääräistä huolenpitoa ja ravinteita.

Four Reasons Professional Silky Moisture -tuotesarja on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaistason hiustuotesarja. Tehokkaasti hiuksia kosteuttavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 tulosta