Muotoilu & viimeistely

Four Reasons Professional –muotoilu- ja viimeistelytuotteilla luot helposti tasokkaat sekä kestävät hiustyylit ja kampaukset. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt, 100 % vegaaniset koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Nosta hiustyylisi uudelle, upealle tasolle!

Professional-muotoilutuotteiden valikoimasta löydät kaikkea ja enemmän: hiuslakat jokaiseen tilanteeseen ja kampaukseen, hiuksia suojaavat ja pohjustavat tuotteet sekä viimeistelytuotteet ovat vain pintaraapaisu tähän kokoelmaan. Professional tukee sinua hiustenlaiton jokaisessa vaiheessa, niin kuin ammattilaisen kuuluu.

#1 Pysyvät kampaukset sekä arkeen että juhlaan
#2 Toisiinsa helposti yhdisteltävät tuotteet
#3 Korkealaatuiset raaka-aineet
#4 Ylelliset koostumukset

Kampaamolaatuiset hiuslakat arkeen ja juhlaan

Professional-sarjan hiuskiinteet ovat ammattilaislaatuisia, jokapäiväistä hiustenlaittoa helpottavia tuotteita, joilla on kaikilla oma tarkoituksensa hiustenlaiton eri vaiheissa. Jotkut hiuskiinteistä on tarkoitettu kampausten viimeistelyyn, ja toiset toimivat parhaiten hiustenlaiton aikana tuomalla hiuksiin tekstuuria. Lakkoja on myös eri vahvuusasteisia, joten löydät täältä varmasti omasi.

Vertailimme hiuslakat puolestasi: lue suuri hiuslakkavertailu ja valitse täältä tarpeisiisi sopivin!

Vahat ja geelit antavat pitoa

Löydät Professional-muotoilutuotteiden valikoimasta kuituvahan, muotoiluvahan sekä geelin.

Fiber Wax -kuituvaha antaa hiuksillesi rakennetta ja pitoa, sekä joustavaa muotoiltavuutta. Texture Wax auttaa hiusten muotoilussa sekä antaa voimakasta pitoa. Gel Glue -geeliliima varmistaa, ettei yksikään suortuva päässäsi liikahda.

Klassikot elävät! Muotovaahdot ja föönaustuotteet

Professional-sarjan muotovaahdot luovat föönauksen alle tukea ja kampauksellesi volyymia sekä runsautta. Valitse Violet Styling Mousse, mikäli sinulla on valloittavan vaaleat hiukset, ja Fiber Mousse, kun kaipaat jämäkkää ja pitkäkestoista tukea. Smoothing Foam puolestaan on koostumukseltaan vaahtomainen hoitovoide, joka tuoksuu jumalaiselta ja jättää hiuksesi pehmeiksi sekä antaa suojaa föönauksen alle.

Pohjustustuotteet (kyllä, primer helpottaa myös hiustenlaittoa)

Löydät täältä myös monipuoliset tuotteet kampausten pohjustukseen ja lämpölaitteiden alle suojaamaan hiuksiasi. Styling Primer, Root Booster, Salt Mist ja Heat Shield sisältävät kaikki lämpösuojan, joka varmistaa etteivät hiuksesi vaurioidu.

Jos valitset vain yhden tuotteen, valitse Styling Primer. Kevyen tuen antava pohjustustuote kosteuttaa, antaa lämpösuojan föönaukselle ja tasoittaa hiusten rakennetta. Root Booster taas on tyvikohottaja, joka antaa kestävää tukea tarkasti haluamiisi osioihin. Lopputulos on runsas, luonnollinen ja liikkuva. Salt Mistillä saat hiuksiisi rakennetta ja pysyvyyttä. Käytä esimerkiksi ennen ponnareita ja lettejä tai suihkuta saadaksesi rouheat beach-laineet. Jos kuumilla raudoilla tehtävät kampaukset ovat juttusi, älä koskaan unohda lämpösuojaa: Heat Shield suojaa hiuksiasi muotoilurautojen kuumuudelta ja antaa kevyttä pitoa.

Kuivashampoota kahdelle, kiitos!

Kun hiusten viimeisimmästä pesukerrasta on pari päivää ja tarvitset raikastusta sekä ryhdikkyyttä, valitse kaikille sopiva Invisible Dry Shampoo tai blondeille suunniteltu, keltaisia sävyjä neutraloiva Cool Blonde Dry Shampoo.

Four Reasons Professional -muotoilu- ja viimeistelytuotteet ovat parhaista raaka-aineista luotuja ammattilaistason tuotteita. Hiuksia kosteuttavat ja tuuheuttavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 19 tulosta