Muotoilu & viimeistely

Olisipa olemassa hajusteeton hiuslakka, joka todella toimii.. Nyt sen löysit – sano ei vahvoille tuoksuille ja tervetuloa hajusteettomille hiustuotteille! Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -muotoilu- ja viimeistelytuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen ja katseenkiinnittäviin kampauksiin myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille ja niille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

#1 Ei hajusteita
#2 Ei huonoja hiuspäiviä
#3 Ei kompromisseja
#4 Ei mitään ylimääräistä

Hajusteeton hiuslakka ja muut tuoksuttomat toverit hiuksillesi

Näillä hajusteettomilla hiustuotteilla teet huolettomat arkikampaukset ja freesaat hiukset pesukertojen välillä tai loihdit pysyvän kampauksen, joka kestää koko illan! Kaikille No Nothing -muotoilu- ja viimeistelytuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja hajusteettomia.

Löydät No Nothing -sarjasta kaksi eri tuotetta hiusten raikastamiseen niinä päivinä, kun et vain jaksa pestä hiuksia: hajusteeton kuivashampoo on saatavilla joko perinteisenä suihkeena tai ihanan pehmeänä kuivashampoovaahtona. Sarjaan kuuluvat myös nopeasti kuivuva hajusteeton lämpösuojasuihke, monikäyttöinen muotoilusuihke, muotovaahto, bambunmahlauutetta sisältävä hiusvaha sekä kaksi erilaista hajusteetonta hiuslakkaa. Näillä muotoilu- ja viimeistelytuotteilla pääset pitkälle!

Kaikki Four Reasons No Nothing -tuotesarjan muovipakkaukset on valmistettu biopohjaisesta sokeriruokomuovista. Biomuovien käyttö vähentää öljyriippuvuutta ja niiden valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät kuin perinteisellä muovilla. Pakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä; kierrättämällä biopohjaista muovia saavutetaan entistäkin pienempi hiilijalanjälki. Myös aerosolipakkaukset ovat kierrätettäviä.

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 14 tulosta