Deep Cleanse

Tiesitkö, että erityisesti paljon muotoilutuotteita käyttävän kannattaisi pestä hiukset säännöllisesti syväpuhdistavalla shampoolla? Ammattilaislaatuisella Professional Deep Cleansing Shampoolla puhdistat hiuksesi ja hiuspohjasi täydellisesti kerran viikossa! Syväpuhdistava shampoo puhdistaa rasvoittuvan tai muotoilutuotejäämistä tukkeutuneen hiuspohjan tehokkaasti ja jättää jälkeensä raikkaan tunteen. Deep Cleansing -shampoo antaa täydellistä puhtautta, ilmavuutta sekä raikastaa hiuspohjaa ja ravitsee hiusjuuria.

#1 Täydellistä puhtautta
#2 Ilmavuutta
#3 Raikas hiuspohja
#4 Ravinteita hiusjuurille

Kampaamolaatuinen syväpuhdistava shampoo

Professional Deep Cleansing Shampoo kannattaa ottaa käyttöön myös ennen hiusten käsittelyjä tai esimerkiksi suoravärin käyttöä: se poistaa muotoilutuotejäämät ja rasvan iholta, jättäen jälkeensä täydellisen pohjan uudelle hiusvärille.

Vinkki: Ota käyttöön erityisesti, jos käytät paljon kuivashampoota tai muita muotoilutuotteita! Upeat, hyvinvoivat hiukset lähtevät hengittävästä hiuspohjasta.

Four Reasons Professional Deep Cleansing -shampoo on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaistason syväpuhdistava shampoo. Tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa puhdistava shampoo on 100 % vegaaninen ja pakkaus kierrätettävästä materiaalista valmistettu. Vain parasta, parhaalle.

Jos hiuspohjan hyvinvointi kiinnostaa, lue miten pääset eroon rasvoittuvasta hiuspohjasta ja saat aikaan puhtaat sekä ilmavat hiukset!

 

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään tulos