Brilliant Color

Kun hiuksesi ovat värjätyt ja sinulle tärkeintä on hiusvärin säilyminen hehkuvana ja täyteläisenä mahdollisimman pitkään, valitse Professional Brilliant Color -pesu- ja hoitotuotteet. Värisi hohtoa ylläpitävät tuotteet antavat värjätyille hiuksillesi suojaa, upeaa kiiltoa sekä vahvuutta. Sarjaan kuuluvat shampoo ja hoitoaine ravitsevat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksiasi oliiviuutteen ja kasviproteiinien avulla tehden niistä pehmeät ja kiiltävät. Valmistaudu saamaan hohtavat ja vivahteikkaasti säkenöivät hiukset!

#1 Suojaa hiusvärille
#2 Upeaa kiiltoa
#3 Vahvuutta
#4 Ravitut hiukset

Kampaamolaatuinen shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille

Brilliant Color Shampoo kosteuttaa ja antaa kiiltoa värjätyille hiuksille. Puhdistaa hellävaraisesti ja jättää hiukset ilmaviksi suojaten samalla hiusväriä haalistumiselta.

Brilliant Color Conditioner kosteuttaa, selvittää ja antaa kiiltoa värikäsitellyille hiuksille. Hoitoaine säilyttää hiusvärin hehkuvana ja eloisana ylläpitäen samalla hiusten kosteutta ja ryhdikkyyttä.

Four Reasons Professional Brilliant Color -tuotteet ovat parhaista raaka-aineista luotuja ammattilaistason hiustuotteita. Hiusväriä suojelevat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Lue lisää
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 tulosta