Arttu Artisti ja tubettaja

Olen Arttu Lindeman, lahtelainen artisti ja tubettaja. Mä oon tubettanut yli viisi vuotta ja toiminut aktiivisesti artistina lähes kolme vuotta.

Mulla on aina ollut kiinnostusta esiintymiseen ja sieltä varmasti kumpuaa halu tehdä näitä juttuja, mitä nyt tekee. Mitään kokemusta mulla ei mistään hommista ollut, aloin vaan tehdä. Matkan varrella kehittyy ja virheistä oppii, tärkeintä on se, että jokapäiväinen tekeminen on semmoista, josta tulee hyvä fiilis ja mulle tulee tästä.

En todellakaan yläasteella haaveillut artistin urasta, mutta se johtui pääsääntöisesti epävarmuudesta. Mulla oli vähän hankalaa yläasteella ja lukiossa, kun mua kiusattiin. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja vahvistuttu! Kaikille, jotka kohtaa ikäviä tilanteita koulussa tai töissä niin muistakaa: te ootte niiden yläpuolella, jos ne haluu vetää teidät alas.

Matkan varrella oon saanut tukea hurjasti mun perheeltä, muutamalta ystävältä sekä mun tiimiltä. Mä koen olevani etuoikeutetussa asemassa Sony Musicin artistina. Mä levytän biisit lahdessa M-Eazy Music studioilla Henri Lanzin ja Kalle Mäkipellon valvovan silmän alla. Simo Pirhonen manageroi mua ja Antti-Jussi Saarela vastaa livestä. Kaikki edellämainitut herrat on niin timantinkovia seppiä, että en aina tiedä mitkä tähdet on osunut kohdalleen, kun on tämmöiseen jengiin päässyt.

Tähtien osumisesta kohdalleen päästäänkin hienosti seuraavaan asiaan. Four Reasons kysyi multa, että mitä mä haluaisin sanoa tyypeille, jotka epäilevät itseään tai miettivät uskaltavatko tehdä jotain. Vastaus on helppo. Kyllä!

Asioihin ei aina tarvitse syöksyä ja hypätä pudotukseen. Se on mulle sopiva tyyli, mutta pienilläkin askelilla voi alkaa vallata uusia alueita! Mä uskon elämässä siihen, että onnellisuus on kaikkein tärkeintä. Pitää tehdä niitä asioita, joista tulee onnelliseksi, ja mikäli joku Niilo-Petteri sut siitä tuomitsee, sä et ole hävinnyt mitään. Ei Niilo-Petteri olis ikinä ollut sun oikea kaveri! Kun antaa omalle intohimolleen tilaa ajautuu piireihin ihmisten kanssa, joilla on sama intohimo! Tässä kohtaa esim. uusi harrastus ei ookkaan ”nolo juttu” vaan yhteinen intohimo, jota ilolla toteutetaan!

– Arttu

 

Elämä on heilumista, jos kaadutaan niin noustaan ja heiluminen jatkuu!

Arvostan itsessäni

#1 Päättäväisyys
#2 Ahkeruus
#3 Sosiaaliset taidot
#4 Rohkeus