Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja.

BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Niin, ja tätä et oikeastaan edes kysynyt, mutta olen vegaani.

Click it, honey. You know you want to...

Opi lisää minusta: katso kaikki tyylini ysäriltä tähän päivään, kurkkaa mikä kaikki tuotteissa on muuttunut ja lue mitä suomalaiset tekevät, kun kukaan ei katsele! Klikkaa otsikkoa ja teeskentele katselevasi Instagram-tarinoita.. You know the drill.

KILPAILU: Mikä on oma ihana outoutesi?

Osa meistä juontaa ruokaa tehdessään kokkiohjelmaa, osa harjoittelee golf-swingejään suihkussa. Toiselle käty tarkoittaa mahdollisuutta rentoon saunailtaan, toiselle mahdollisuutta harjoitella Oscar-gaalan voittopuhetta.

Mitä sinä teet, kun kukaan ei katsele?
Kerro oma ihana outoutesi ja voita hemmottelupäivä kahdelle.

Tarkemmat tiedot palkinnosta ja kilpailun säännöt löydät täältä.

Unleash your inner weirdo!

Opettele suihkulaulannan alkeita lempiartistimme Saara Aallon johdolla. Testaa kampaustaitojasi lettimestari Alina Aarnion opastuksella tai katso ainakin, miten Mikael Renvall pärjäsi. Kurkkaa Nata Salmelan ohjeet siihen, kuinka elää elämää WTD-asenteella eli muiden mielipiteistä välittämättä.

Nappaa videoista rohkeutta tehdä omaa juttuasi. Tunnista sisäinen outoutesi. Juhlista sitä.

 

#friendshipgoals

Find your perfect match

Joskus käy niin, että rakastuu kerralla useampaan. Jos tarvitset apua niiden oikeiden valintaan, kurkkaa The Original Guide eli ohjeet sopivien tuotteiden valintaan jokaiselle hiustyypille!

More is more - lue lisää minusta