Innovaatio hiustesi hyväksi

Olaplex

Olaplex-tuotteet suojaavat, ravitsevat ja uudistavat hiuksia, sekä korjaavat myös aiemmin syntyneitä vaurioita tehokkaasti vahvistaen hiuksia. Olaplexin kehittämä ja patentoima ainutlaatuinen innovaatio perustuu täysin uniikkiin Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosaan, jota on vain Olaplex-tuotteissa. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Ainoa laatuaan

Olaplex-tuotteiden patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

Kaikille hiustyypeille

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiuksesi hennot, skandinaaviset, paksut, luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

 

Löydä lähin Olaplex-kampaamo

Supersuosittu Olaplex No.3 Hair Perfector

Supersuosittua Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoitoa suositellaan käytettäväksi kampaamossa tehdyn Olaplex-hoidon jälkeen. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamokäyntien välillä. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.

Kyseessä ei ole mikä tahansa hoitoaine. Olaplex No.3 korjaa ja vahvistaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla sisältä päin. Nauti upean näköisistä ja terveistä hiuksista!

Osta täältä

Jokapäiväiseen käyttöön Olaplex No.4 & No.5

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo ja No.5 Bond Maintenance Conditioner sopivat kaikille hiustyypeille jokapäiväiseen käyttöön. Tulet huomaamaan eron säännöllisen käytön jälkeen!

Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Hoitoaine tekee hiuksista jokaisen käyttökerran jälkeen entistä kiiltävämmät, terveemmät ja helpommin käsiteltävät. Hoitoaine suojaa hiuksia ja korjaa samalla vaurioituneita hiuksia sekä kaksihaaraisia. Tekee hiuksista vahvemmat latistamatta niitä.

Tuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on Olaplex-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Vaikuttavaa ainesosaa ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Kuten muutkin Olaplex-tuotteet, shampoo ja hoitoaine on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä ja gluteenia.

Osta täältä

Ikoninen Olaplex-kaksikko No.6 & No.7

Olaplex-muotoilutuotteet No.6 Bond Smoother sekä No.7 Bonding Oil poistavat pörröisyyttä ja kosteuttavat sekä suojaavat hiuksiasi tehokkaasti.

Kaikille hiustyypeille sopiva No.6-muotoiluvoide silottaa tehokkaasti lisäämättä hiuksiin painoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Nopeuttaa hiusten kuivumista ja pitää pörröisyyden poissa jopa 72 h. Nauti pehmeistä ja sileistä hiuksista monta päivää! Äläkä anna pullon koon hämätä, tässä on ihmeainetta kerrakseen, ihan pienen pieni herneenkokoinen määrä riittää.

Hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava No.7-hiusöljy lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Korjaa vaurioituneita ja vahingoittuneita hiuksia sekä vahvistaa ja suojaa hiusten rakennetta. Tuote suojaa muotoilurautojen kuumuudelta ja toimii sekä kosteissa, pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa.

Osta täältä

UUTUUS! No.0-intensiivihoito

Ammattilaistuotteiden inspiroimana kehitetty intensiivihoito kotikäyttöön! Olaplex No.0 on vaurioituneille hiuksille tarkoitettu intensiivihoito, joka korjaa vahingoittuneita hiussidoksia sekä vahvistaa ja suojaa hiuksia lisävahingoilta. Lisäksi intensiivihoito toimii pohjustustuotteena, joka valmistelee hiukset vastaanottamaan muiden Olaplex-tuotteiden ravitsevia vaikutuksia.

Olaplex No.0 korjaava ja vahvistava intensiivihoito on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidon kanssa vahvistamaan ja korjaamaan kaikenlaisia vaurioita hiuksissa. Koe Olaplex-hoidon ainutlaatuinen teho yhdessä Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidon kanssa kotona! Sopii kaikille hiustyypeille.

Tilaa ilmoitus, kun tuote on saatavilla

Inspiroidu & opi lisää Olaplexista