Inspiraatio Tuotetieto

Lämpösuojien ABC – ja miten ne pelastavat hiuksesi kuumuuden tuhoilta

21.6.2023, Four Reasons

Lämpömuotoiluvälineitä on valinnaksi asti: kihartimia, hiustenkuivaajia, suoristusrautoja ja kaikkea siltä väliltä. Lämpökäsittely rasittaa aina hiusta, eivätkä rakennevauriot näytä hyvältä kenenkään päässä. Hiusten suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan, mutta onneksi myös lämpösuojia on moneen eri käyttötarkoitukseen. Tiedätkö, miten saat eniten irti lämpösuojastasi? Sukelletaanpa lämpösuojien taianomaiseen maailmaan!

Miksi lämpösuojalla on merkitystä?

Liiallinen lämpö voi aiheuttaa merkittävää vahinkoa hiuksille, jättäen ne kuiviksi, hauraiksi ja alttiiksi katkeilulle. Lämpösuojien tarkoitus on muodostaa suojaava este hiusten ja lämmön välille, vähentäen vaurioita ja pitäen hiukset terveinä ja elinvoimaisina.

Neljä syytä käyttää lämpösuojia:

#1 Suojaa lämpövaurioilta: lämpösuojalla saa hiuksen pintaan suojan, joka vähentää muotoilun aikana imeytyvää lämpöä. Suojakerros ehkäisee tehokkaasti katkeilua!
#2 Säilyttää kosteuden: muotoiluvälineiden korkeat lämpötilat voivat riistää hiuksilta niiden luonnollisen kosteuden, mikä johtaa kuivuuteen. Lämpösuojat lukitsevat kosteuden, varmistaen, että hiukset pysyvät kosteutettuina ja taipuisina.
#3 Vähentää pörröisyyttä ja takkuja: yksi ärsyttävimmistä haasteista on pörröisten hiusten ja takkujen hallitseminen. Lämpösuojat tasoittavat hiussuomua, minimoi pörröisyyttä ja antaa hiuksille sileän lopputuloksen.
#4 Parantaa käsiteltävyyttä: lämpösuojien käyttö helpottaa hiusten muotoilua ja käsittelyä. Suojakerros luo hiukseen sileän pinnan, jolloin muotoiluvälineet liukuvat vaivattomasti ilman liiallista takertumista.

 

Eri lämpösuojat eri käyttötarkoituksiin

Ole hyvä, tässä on pikakurssi erilaisista lämpömuotoilutuotteista ja niiden eroista. Valitse suosikkisi, tai tietysti monta suosikkia.

Lämpösuojat hiustenkuivaajan alla

  1. Four Reasons Nature Styling Mousse: tuuheuttava muotoiluvaahto, jossa on raikas tuoksu. Luo rakennetta ja nostetta kampaukselle. Tuote suojaa hiuksia hiustenkuivaajan kuumuudelta ja kosteudelta. Nature-sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa – luonnollisesti!
  2. Four Reasons Original Styling Mist: Tarjoaa joustavaa pitoa, lämpösuojaa ja kaunista kiiltoa. Antaa vahvan, mutta joustavan tuen, muokattavuuden ja ilmavuuden.
  3. Four Reasons Original Blow-Dry Fluid: Tuuheuttava muotoiluneste tekee hiuksista näyttävän ja tuntuvan paksummilta lisäämättä painoa. Antaa kiiltoa ja pehmeää tukea kampaukselle.
  4. Four Reasons Professional Styling Primer: Valmisteleva tuote, joka antaa kevyen tuen, kosteuttaa ja suojaa hiuksia föönaamisen aikana sekä tasoittaa hiusten rakennetta.
  5. Four Reasons Professional Multi-Benefit Detangling Spray: Lämpöaktivoitu hoitosuihke hoitaa hiuksia, tekee niistä silkkisen pehmeät ja terveen kiiltävät. Suihke suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta ja samalla pitää huolta hiusten kosteustasapainosta.

Lämpösuojat suoristusraudan alla

  1. Four Reasons Nature Strong Hairspray: Hiuskiinne ilman aerosolia antaa hiuksille joustavaa pitoa ja volyymia. Tuote suojaa hiuksia kosteudelta ja jopa 230 °C lämmöltä, joten sitä voi käyttää myös muotoilurautojen alla hyvän pidon saavuttamiseksi. Nature-sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa – luonnollisesti!
  2. Four Reasons Nature Heat Protection Spray: Suojaa hiuksia kosteudelta ja jopa 230 °C lämpötilalta, kun käytetään muotoilurautoja. Helppokäyttöinen lämpösuojasuihke tekee hiusten käsittelystä helpompaa ja antaa joustavaa tukea. Suihke sopii erinomaisesti pohjaksi erilaisille kampauksille ja päivittäiseen käyttöön. Nature-sarjan tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa – luonnollisesti!
  3. Four Reasons No Nothing Sensitive Heat Protection Spray: hajusteeton lämpösuojasuihke, sopii herkälle hiuspohjalle. Suojaa hiuksia tehokkaasti vaurioilta, jotka aiheutuvat muotoiluraudoista tulevasta kuumuudesta. Helpottaa muotoilua tasoittamalla hiusten pintaa, jotta muotoilurauta liukuu helposti hiusten läpi.
  4. Four Reasons Original Heat Shield: suojaa hiuksia lämpövaurioilta, jättäen hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Sisältää kosteuden ja UV-suoja.

 

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.