Uutiset

Kauden hiusmuoti: Ole upea itsesi!

4.1.2019, jani

Pysähdy hetkeksi kadulla seuraamaan ohi kulkevia ihmisiä ja seuraa heidän hiustyylejään. Ohitsesi vilistää luultavasti varsin monenkirjavaa sakkia, pitkätukasta polkkaan ja afrokiharoista siiliin. Pystytkö määrittelemään näkemäsi perusteella kauden hiusmuodin?

Hiustyylistä tekee kiinnostavan juuri sen persoonallisuus. Kampaus on onnistunut, kun se sopii kantajalleen ja korostaa kasvojen parhaita piirteitä. Tietyt hiustyylit ja -värit nousevat pinnalle aika-ajoin mutta hiusmuotia tärkeämpää on tosiasiassa monimuotoisuus, yksilöllisyys ja jokaisen persoonan ainutlaatuisuus. Ei ole vain yhtä hiusmuotia, jota voisi suositella kaikille, vaan kampaamoalan ammattilaisen tehtävä on löytää juuri se hiustyyli, joka sopii parhaiten juuri kyseiselle asiakkaalle. Tiedät onnistuneesi, kun kapan alta nousee ylös ihminen, jonka silmät hymyilevät ja koko olemus puhkeaa kukkaan!

Helposti lähestyttävää hiusmuotia

Yksilön ainutlaatuisuus inspiroi suuresti kevään hiusmuotikuviamme. Halusimme luoda uudenlaisia hiuskuvia, joissa hiusmalli ei vain esittele teknisesti toteutettua hiustyyliä vaan on vahvasti läsnä koko persoonallaan. Hiusmuoti ei ole jotain suurta ja teknisesti vaikeaa vaan kaikille tarkoitettua ja saatavilla juuri sinun kampaamostasi. Tämän halusimme kertoa kevään Four Reasons -hiusmuotikuvilla, joiden välityksellä toivomme jakavamme sinulle ja asiakkaillesi iloista mieltä, rohkeutta ja itsevarmuutta. Kuvien yksiselitteinen viesti on: ”Ole upea itsesi!”.

Nyt jo pitkään jatkunut hiusten vaalentaminen vaalennusaineella eri tekniikoin ei korostu enää yhtä vahvasti ja hiusten värjääminen saa nyt kevätkaudella olla täyteläisempää, sävykkäämpää ja intensiivisempää. Vaalennusaineen mukanaan tuomat läpikuultavuudet säilyvät edelleen pinnalla mutta niiden rinnalle on vahvasti tulossa värjätty hius missä tahansa kantajalleen sopivassa sävyssä. Värjätty hius on kiiltävä ja hyväkuntoinen, täyteläisen sävykäs, joustava ja helppo muotoilla.

Täyteläiset sävyt, intensiiviset lopputulokset

*Annu*, *Benjamin*, *Gina*, *Oona* ja *Sofia* saivat kaikki hiuksiinsa uuden hiusvärin, joka on kuin luotu heille! Mallien hiukset toteutettiin uudella Four Reasons Optima -hiusvärillä. Monipuolista ja modernia Optima-värisarjaa voidaan käyttää sekä kevyt- että kestovärin tapaan monenlaisiin värjäyksiin erilaisissa hiusrakenteissa ja se häivyttääkin värien perinteistä jaottelua selkeästi kesto- ja kevytväreihin. Optiman avulla hiuksiin saatiin upean sävykäs ja kiiltävä väri.

Jokaisen mallin hiuksiin valittiin erilainen, kuhunkin tarkoitukseen parhaiten soveltuva värjäystekniikka. Tekninen mutta helposti ja nopeasti toteutettava face framing -tekniikka lisää kasvoille kirkkautta, kun taas sliding-tekniikka tekee pehmeän liukuvan ja monivivahteisen lopputuloksen. Jaotteluun ja osioiden muotoon perustuvalla block-värjäystekniikalla saadaan aikaan näyttäviä lopputuloksia ja vahvoja kontrasteja värivalintoja muuntelemalla. Visuaalinen vapaankäden maalaustekniikka on hyvä valinta, kun lopputuloksesta halutaan mahdollisimman luonnollinen ja kolmiulotteinen.

Nämä ja monet muut värjäystekniikat ja -vinkit pääset näkemään ja kokemaan livenä oman paikkakuntasi Optima <3 Luxima -näytöksessämme. [Katso näytöksen lisätiedot, paikkakunnat ja ilmoittaudu mukaan!

Kuvausten hiustiimi: Jonna Karjunen, Markku Ruotsalainen, Harri Paananen, Antero Lahtinen, Marika Koli
Stailaus: Meri Milash
Meikki: Emma Bentley
Kuvat: Veikko Kähkönen