Vaaleanpunainen valinta

Vaaleanpunainen valinta

Kapinallisia kun olemme, teimme vihreästäkin vaaleanpunaisen. Vaaleanpunainen valinta on 100 % vegaaninen Four Reasons -hiustuote, joka on pakattu kierrätysmateriaaliin tai biopohjaiseen sokeriruokomuoviin, valmistettu Suomessa ja suunniteltu sinulle U-P-E-A, jotta sinulla olisi parhaat välineet itseltäsi näyttämiseen.

Tunnistat vaaleanpunaisen valinnan pyöreästä, lehtisymbolista.

Mitä oikein tarkoittaa vegaaninen hiuskosmetiikka?

Vegaanista kosmetiikkaa ovat tuotteet, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tällaisia monelle tuttuja ainesosia ovat esimerkiksi keratiini, kollageeni, lanoliini ja mehiläisvaha. Olet ehkä joskus kuullut jonkun puhuvan ”silkkisistä hiuksista”. Tällainen silkkisyys voidaan saada aikaan esimerkiksi lisäämällä – you guessed it – silkkiproteiinia hiustuotteeseen. Eläinperäisiä raaka-aineita ei kuitenkaan tarvitse käyttää, vaan myös muita vaihtoehtoja on olemassa. Jokainen Four Reasons -hiustuote on vegaaninen, mutta Vaaleanpunainen valinta -symbolilla merkityt tuotteet ovat lisäksi tehty tehtaallamme Vantaalla ja pakattu kierrätysmateriaaliin tai biopohjaiseen sokeriruokomuoviin.

Lue lisää hiustuotteiden vegaanisuudesta, kierrättämisestä ja vastuullisuudesta blogistamme.

Katso alta kaikki tuotteet, jotka täyttävät nämä neljä kriteeriä ja tee vaaleanpunainen valinta!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Mitä tarkoittaa vegaaninen hiuskosmetiikka? Vegaanista kosmetiikkaa ovat tuotteet, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tällaisia monelle tuttuja ainesosia ovat esimerkiksi keratiini, kollageeni, lanoliini ja mehiläisvaha. Olet ehkä joskus kuullut jonkun puhuvan ”silkkisistä hiuksista”. Tällainen silkkisyys voidaan saada aikaan esimerkiksi lisäämällä – you guessed it – silkkiproteiinia hiustuotteeseen. Eläinperäisiä raaka-aineita ei kuitenkaan tarvitse käyttää, vaan myös muita vaihtoehtoja on olemassa. Jokainen Four Reasons -hiustuote on vegaaninen, mutta Vaaleanpunainen valinta -symbolilla merkityt tuotteet ovat lisäksi tehty tehtaallamme Vantaalla ja pakattu kierrätysmateriaaliin tai biopohjaiseen sokeriruokomuoviin.

Lue lisää hiustuotteiden vegaanisuudesta, kierrättämisestä ja vastuullisuudesta blogistamme.