SoMa hiukset Keskuskatu 35, Kotka
Katso tuotesuosituksemme
SoMa on ajanhenkinen parturikampaamo. Soma tarjoaa rentouttavan hetken taitavissa käsissä. Säännöllisen kouluttautumisen ja muodin seuraaminen takaavat vahvan osaamisemme. Parasta työssämme ovat tyytyväiset asiakkaat. Pientä extraa hiusmuotoilija ohessa antavat tuoreet muoti-ja sisustuslehdet sekä erikoiskahvit. Tervetuloa somaan!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Parturoinnit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Tutustu paremmin