Salon Peili Lastaustie 1, Hammaslahti
Katso tuotesuosituksemme
Salon Peilissä työskentelee yksi parturi-kampaaja/yrittäjä Miia. Hallitsen monipuolisesti nykyiset värjäystekniikat, leikkaukset. Lisäksi teen hiusten kiharakäsittelyä, ripsien ja kulmien värjäystä, ripsien kestotaivutusta, kampauksia ja myöhemmin tulossa myös meikkaukset. Saat myös hiuksillesi ihania hemmottelupaketteja. Olaplex löytyy hiuksia suojaavana aineena värjäyskäsittelyjen yhteyteen/tehohoitopalveluna. Palvelen liikkeessä sopimuksen mukaan ajanvarauksella, myös ilta- ja vklp-aikoja.

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Parturoinnit Permanentit Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Tutustu paremmin