Parturi Tuikku Keskuskatu 59, Pieksämäki
Katso tuotesuosituksemme
Parturi-Kampaajaksi olen valmistunut 1982 ja siitä saakka työskennellyt alalla .Asiakkaat koostuvat vauvasta vaariin 0-103v. on tällä hetkellä ! Omat harrastukset ovat koirien kanssa puuhastelu ja niitä on tällä hetkellä 3kpl.2suursnautseria Kadi äiti sekä Obama poika ovat yleensä töissä mukana ja 1 kääpiösnautseri . Lisäksi teen paljon askarteluja...hattuja , kelloja yms. lahjoja sekä kukka-asetelmat sekä kova leipuri !Ja kaikesta hyvin innostunut!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Partojen muotoilu Parturoinnit Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää

Tutustu paremmin