Parturi-kampaamo Mood Kaivokatu 10, Hamina
Katso tuotesuosituksemme
Meiltä saat kaikki parturi-kampaamo palvelut. Vilhelmiina on perustanut Moodin kesällä 2019 ja on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2014 asti. Vilhelmiinan lempitöitä on vaalennukset ja kampaukset. Mood sijaitsee Haminassa osoitteessa Kaivokatu 10 ja on ihan K-Supermarket Kanuunan vieressä, joten parkkipaikkoja löytyy helposti läheltä. Liike on katutasossa eli sisään on helppo tulla, vaikka olisi liikuntarajoitteita.

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Liikkeessä myynnissä olevat tuotesarjat

Four Reasons Color Mask Four Reasons Color Mask on valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla hiusten sävyttäminen kotona onnistuu hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niin kuin itse haluat. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Haluatko saada vaaleisiin hiuksiisi uuden sävyn tai syventää ruskeaa väriäsi? Vai sopisiko sinulle sittenkin sininen shokkiväri, joka on varma katseenkääntäjä? Oli miten oli – värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä
Lue lisää
Four Reasons No Nothing
Lue lisää